Haberler

Msı ve Corsair'dan Msı Geforce Gtx 980ti Sea Hawk

HAVA VE SU SOĞUTMADA EN İYİSİ MSI GeForce GTX 980Ti Sea Hawk İLE MSI VE CORSAIR, EKRAN KARTI SOĞUTMA SİSTEMİNİ BAŞTAN TASARLADI.

MSI-ve-Corsair'dan-Yeni-MSI-GeForce-GTX-980Ti-Sea-Hawk

HAVA VE SU SOĞUTMADA EN İYİSİ

MSI GeForce GTX 980Ti Sea HawkİLE MSI VE CORSAIR, EKRAN KARTI SOĞUTMA SİSTEMİNİ BAŞTAN TASARLADI.

msi-r9-nano-4g-photo4.jpgOyun ve hızaşırtma donanımlarında dünya lideri MSI, Tokyo Game Show 2015'te yaptığı açıklama ile Corsair ile yaptığı eşsiz bir işbirliğinin ürününü duyurdu. MSI'ın ekran kartlarındaki uzmanlığı ve Corsair kapalı devre su soğutma çözümünün bir araya gelmesi ile MSI GeForce GTX 980Ti Sea Hawk ortaya çıktı. Efsanevi MSI Hawk ekran kartı ailesinin bu son üyesi, çok düşük sıcaklıklarda şaşırtıcı bir oyun performansı ve düşük gürültü özelliklerini bir arada sunuyor.

Wide cover image

TÜM BİLEŞENLER İÇİN EN İYİ SOĞUTMA PERFORMANSI

MSI GeForce GTX 980Ti Sea Hawk, popüler Corsair H55 kapalı devre su soğutma çözümünü kullanıyor. Mikro kanatlı bakır taban, ısıyı verimli bir şekilde yüksek hızlı devridaim pompasına ulaştırıyor. Ufak profilli, kurulumu kolay aluminyum radyatör, GPU sıcaklığına bağlı olarak hızını değiştirebilen süper sessiz 120mm fana sahip. Ancak en iyi performans için bellek ve VRM modüllerinin de üstün bir soğutmaya sahip olması gerekli. Bunun için GTX 980Ti SEA HAWK, bilyeli rulmana sahip radyal fanı ve özel davlumbaz tasarımı ile tüm bileşenlerde mümkün olabilecek en iyi soğutma performansının gerçekleşmesini sağlıyor.

msi-seahawk-base3.jpg

msi-seahawk-fan3.jpg

msi-seahawk-radiator3.jpg

Micro-Fin Bakır Taban

Sessiz 120mm Fan

Aluminyum ısı dağıtıcı

Gelişmiş termal tasarımı ve yüksek kaliteye sahip bileşenleri ile bu ekran kartı, standart GeForce 980Ti modellerine göre çok daha yüksek çalışabiliyor. Grafik çekirdeği, GPU Boost 2.0 teknolojisi sayesinde 1291 MHz hızına erişebiliyor. Bu ekran kartı ayrıca 7096MHz hızındaki 6GB GDDR5 belleği ve NVIDIA G-Sync teknolojisi ile birden fazla yüksek çözünürlüklü ekranı surround masaüstü oramında bir arada kullanırken akıcı bir oyun deneyimini garanti ediyor.

GÜÇLÜ YAZILIM

msi-seahawk-afterburner3.jpgGüçlü bir ekran kartının güçlü bir yazılıma ihtiyacı vardır. MSI GeForce GTX 980Ti Sea Hawk kutudan çıktığı halde bile ciddi saat frekanslarına ulaşabiliyor olsa da MSI Afterburner hızaşırtma aracı ile kullanıcılar çok daha iyisine sahip olabiliyor.  Triple Overvoltage, özel profiller ve gerçek zamanlı donanım izleme özellikleri ile sınırlarınızı genişletebilirsiniz. Afterburner ayrıca oyun içi FPS sayacına sahip ve dış görünümü  indireceğiniz skin dosyaları ile özelleştirilebiliyor. Android ve iOS ortamlarında kullanabileceğiniz mobil uygulaması ile tüm süreci mobil cihazınızdan izleyerek oyundan kopmak zorunda kalmayacaksınız.

GPU

NVIDIA GeForce GTX 980 Ti

İşlemci sayısı

2816

Boost/Base saat frekansları

1291 / 1190 MHz

Bellek frekansı

7096 MHz

Memory Boyutu / Tipi

6GB GDDR5

Bellek veriyolu

384-bit

Boyutlar

Kart: 270*111*40 mm

Soğutucu: 151*118*52 mm

Ağırlık

1286 g

msi-seahawk-boxshot.jpg

MSI GeForce GTX 980Ti Sea Hawk

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Tokyo Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Belediye meclis üyesi, kendisini istifaya zorlayan il ve ilçe başkanından şikayetçi oldu: Can güvenliğim yok

Belediye meclis üyesi, kendisini istifaya zorlayan il ve ilçe başkanından şikayetçi oldu: Can güvenliğim yok

Kimse ne olduğuna anlam veremedi: AK Parti Meclis Üyesi kendini yere atarak yuvarlanmaya başladı

Kimse ne olduğuna anlam veremedi: AK Parti Meclis Üyesi kendini yere atarak yuvarlanmaya başladı

Fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında yeni düzenlemeler kapıda! Cezası 10 katına çıkıyor

Fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında yeni düzenlemeler kapıda! Cezası 10 katına çıkıyor

Mahkemede Banu Parlak'la yüzleşen Dilan Polat, hakimin kararını duyunca sinir krizi geçirdi

Mahkemede Banu Parlak'la yüzleşen Dilan Polat, hakimin kararını duyunca sinir krizi geçirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı sonrası bakanlık harekete geçti! 5 ilde kafe ve restoranlara denetim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı sonrası bakanlık harekete geçti! 5 ilde kafe ve restoranlara denetim

16 yaşındaki kız, başkomiser babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü

16 yaşındaki kız, başkomiser babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü

title