Haberler

MSB'den Heybeliada'daki yangına ilişkin açıklama

Güncelleme:

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Heybeliada'daki orman yangınına ilişkin, "İstanbul Valiliği ile koordineli olarak Heybeliada'daki yangına müdahale için TCG Ç-144 Çıkarma Gemisi görevlendirilmiş, belediye yangın araçlarının Heybeliada'ya taşınması sağlanmıştır.

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Heybeliada'daki orman yangınına ilişkin, "İstanbul Valiliği ile koordineli olarak Heybeliada'daki yangına müdahale için TCG Ç-144 Çıkarma Gemisi görevlendirilmiş, belediye yangın araçlarının Heybeliada'ya taşınması sağlanmıştır." açıklamasını yaptı.

MSB, Heybeliada'daki orman yangınına ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "İstanbul Valiliği ile koordineli olarak Heybeliada'daki yangına müdahale için TCG Ç-144 Çıkarma Gemisi görevlendirilmiş, belediye yangın araçlarının Heybeliada'ya taşınması sağlanmıştır. Deniz Harp Okulu'na ait 1 itfaiye aracı ve ekibi de bölgede çalışmalara destek sağlamaktadır." denildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Heybeliada Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title