Haberler

    Ms Office Eğitimleri

    Univerist® Education Company, profesyonel hayatında verimliliğini artırmak ve başarına değer katmak isteyenleri sertifikalı MS Office eğitim programına bekliyor.

    Univerist® Education Company, profesyonel hayatında verimliliğini artırmak ve başarına değer katmak isteyenleri sertifikalı MS Office eğitim programına bekliyor.

    Bu eğitim programını tamamladığınızda MS Word kullanarak mükemmel görünümlü belgeler hazırlayabilecek, MS Excel ile karmaşık tabloları bir çırpıda hazırlayabilecek, MS PowerPoint programı ile profesyonel ve kaliteli sunumları hazırlamayı öğrenecek, MS Outlook ile sadece e-postlarını göndermeni, almanı ve yönetmeni sağlayan bir yazılım olmadığını öğreneceksiniz!

    Eğitimler Hakkında  Genel Bilgiler

    Eğitimlerin Şekli ve Zamanı: Eğitim, online (uzaktan) eğitimdir. Bileti satın aldıktan sonra dilediğiniz zaman başlayabilirsiniz.

    Eğitim Yeri: Univerist® Education Company Uzaktan Eğitim Merkezi'dir. Dersler; etkileşimli eğitim (görsel içeriklerle zenginleştirilmiş), video, sunum, konu ile ilgili .pdf formatında indirilebilir içeriklerden oluşmaktadır.

    Eğitimin Kullanım Süresi: Eğitimin kullanım süresi 3 aydır. Eğitimi satın aldığınız andan itibaren 3 Ay (90 gün) boyunca bu eğitimi izleyebilir ve istediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz.

    Sertifikasyon: Bu eğitim sonunda Türkçe ve İngilizce olmak üzere çift sertifika verilmektedir.

    Sertifikalı MS Office Eğitim Programları 1- Temel Düzeyde Microsoft Word 2010 Eğitimler

    2- İleri Düzeyde Microsoft Word 2010 Eğitimleri

    3- Temel Düzeyde Microsoft Excel 2010 Eğitimleri

    4- İleri Düzeyde Microsoft Excel 2010 Eğitimleri

    5- Temel Düzeyde Microsoft PowerPoint 2010 Eğitimleri

    6- İleri Düzeyde Microsoft PowerPoint 2010 Eğitimleri

    7- Microsoft Access 2010 Eğitimleri

    8- Microssoft Outlok 2010 Eğitimleri

    Eğitim Paketleri 1. Kategori Basic Eğitim Paketi (1 Eğitim)

    2. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim %10 indirimli)

    3. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim %20 indirimli)

    4. Kategori Perfect Eğitim Paketi (8 Eğitim %30 indirimli)

    Sertifikalı MS Office Eğitimleri

    Temel Düzeyde Microsoft Word 2010 Eğitimleri

    Office 2010 ailesi içerisinde bulunan Word 2010, ihtiyaç duyabileceğiniz her durumda belgelerinizi daha kolay bir şekilde düzenlemenize ve yazmanıza yardımcı olur. Microsoft Word 2010 Temel Eğitimi ile belgelerinizin daha profesyonel gözükmesi için yapmanız gereken işlemleri uygulayarak öğrenebilirsiniz.

    İleri Düzeyde Microsoft Word 2010 Eğitimleri

    Microsoft Word 2010 Temel Eğitimi'nden sonra bir adım daha ileriye gitmek isteyenler için hazırlanmış olan Microsoft Word 2010

    İleri Eğitimi ile becerilerinizi bir üst noktaya taşıyacaksınız.

    Temel Düzeyde Microsoft Excel 2010 Eğitimleri

    Office 2010 ailesi içerisinde bulunan ve en çok kullanılan Excel programı ile günlük iş hayatınızda ihtiyaç duyabileceğiniz birçok şeyi yapabilirsiniz. Microsoft Excel 2010 Temel Eğitimi, tablo hazırlamaktan hesaplamalar yapmaya, rapor hazırlamaktan grafik oluşturmaya kadar tüm bu işlemlerin uygulamalı olarak nasıl yapıldığını öğrenmek için etkili bir yoldur.

    İleri Düzeyde Microsoft Excel 2010 Eğitimleri

    Microsoft Excel 2010 Temel Eğitimi'nden sonra bir adım daha ileriye gitmek isteyenler için hazırlanmış olan Microsoft Excel 2010 İleri Eğitimi ile becerilerinizi bir üst noktaya taşıyacaksınız.

    Temel Düzeyde Microsoft PowerPoint 2010 Eğitimleri

    Yarına yetiştirmeniz gereken bir sununuz mu var? Etkili bir sunum ile müşterilerinizi ve iş arkadaşlarınızı etkilemek istemez misiniz? Microsoft PowerPoint 2010 Temel Eğitimi sadece etkili bir sunum oluşturmakla kalmayıp daha birçok işlemi uygulayarak öğreneceğiniz ve kendinizi geliştireceğiniz bir çözüm yoludur.

    İleri Düzeyde Microsoft PowerPoint 2010 Eğitimleri

    PowerPoint 2010 programı hakkındaki bilgi ve birikimlerinizin profesyonelleşerek sağlam bir yapı oluşturmasına ortam sunan bir eğitim, Microsoft PowerPoint 2010 İleri Eğitimi..

    Access 2010

    MS Access 2007 Eğitim paketi; Temel ve İleri eğitimlerini kapsamaktadır.

    Outlook 2010

    Microsoft Outlook 2010 Temel Eğitimi'nde e-posta yönetiminden günlük ile çalışmaya kadar birçok işinizi en iyi şekilde nasıl yürütebileceğinizi uygulayarak öğrenebilirsiniz.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Microsoft Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title