Haberler

Mp Antalyaspor - Mersin İdman Yurdu Soyunma Odaları

medıcal Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Mersin İdman Yurdu karşısında 2 farklı devre oynadıklarını söyleyerek, ilk 45 dakikada oynanan futbolu kayıp olarak değerlendirdi.

-

medıcal Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Mersin İdman Yurdu karşısında 2 farklı devre oynadıklarını söyleyerek, ilk 45 dakikada oynanan futbolu kayıp olarak değerlendirdi. İlk yarı duran toptan gol yediklerini hatırlatan Özdilek, "İkinci yarıda yaptığımız değişikliklerle maça, istekli, coşkulu başladık ve golü bulduk. Golden sonra da baskımız sürdü ve ikinci golü de bulabilirdik. Ancak, son dakikalarda yediğimiz golle mağlup olduk. Duran topa önem veren takımlardan biriydik ama bazen hatalar affedilmiyor" dedi. Bu maçın kendileri için çok önemli olduğuna da işaret eden teknik direktör Mehmet Özdilek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ligde ilk 2 maçımızı kazanmıştık. Bu maç önümüzü görmemiz adına çok önemliydi. Yapacağımız tek şey mağlubiyeti unutmak. Önümüzdeki Beşiktaş maçına hazırlanmalıyız. Kendi evimizde kaybetmek üzücü oldu. Sonuç itibarı ile bunu da unutacağız."

Hakemlerle ilgili 3-4 yıldır konuşmadığını da ifade eden Özdilek, hakem Mustafa İlker Coşkun'un ilk kez Süper Lig maçına çıktığına işaret ederek, "Özellikle son pozisyon penaltı idi. Bize verilen kurallar ile verilen kararlar çok farklı. Biz bahane üretmeyeceğiz, çare üreteceğiz. İkinci yarıdaki performansımız ilk yarıda olsaydı maçı farklı kazanabilirdik" diye konuştu. Özdilek, gazetecilerin bir sorusu üzerine ligin 2 maçını kazanan futbolcularını maç öncesinde rehavet konusunda uyardığını da sözlerine ekledi. Kırmızı beyazlı futbolcu Musa Aydın ise, mağlup oldukları için çok üzgün olduğunu söyleyerek, "İlk 2 haftaya göre mücadelemizi sahaya yansıtamadık. Duran toptan gol yedik. İkinci yarıda mücadelemizi ortaya koyduk ve golü bulduk. İkinci yarı güzel geçiyordu. Ama sonucu iyi bağlayamadık. Bu maçtan çıkarmamız gereken dersler var. Önümüzde Beşiktaş maçı var ona konsantre olmak zorundayız" dedi.

HAKEM YERİNDE SAYACAKTIR

Ali Tandoğan ise Teknik Direktör Mehmet Özdilek gibi 90 dakika içinde iki farklı 45 dakikaya vurgu yaparak, "İlk yarı temposu düşük rolantede oynayan bir Antalyaspor, ikinci yarıda ise maçı değiştirebilecek hissi sahaya yansıtarak ve neticede golü bulan bir takım vardı sahada. Golden sonra maç bir anda döndü. Maçı kazanma şansımız vardı ama şanssızlık bizim lehimize idi. Bir şekilde toparlanmalıyız. Moralimizi bozmamalıyız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Hakemi de eleştiren Ali Tandoğan, "Hakem Süper Lig'de ilk maçına çıktı. Eğer bu son dakikalarda penaltıyı verseydi, hakemlik kariyerinde bir yerlere gelebilirdi. Vermedi bence bundan sonra yerinde sayacaktır" diye konuştu.

SAĞLAM: İKİNCİ YARI ZORLU GEÇTİ

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise zorlu bir 90 dakika oynayacaklarını bilerek Antalya'ya geldiklerini söyledi. Sağlam, "Rakimiz özellikle geride kalan 2 haftada hep sabırla geride bekleyen bir ekipti. Aldıkları 6 puanın coşkusu ile galibiyet parolası ile sahaya çıkacaklarını düşünüyorduk. 20'nci dakikalarda golü bulduk ve rakibimizi öne çıkarmayı başardık. Özellikle arka bölgeye gerekli koşuları yapamadığımız ilk yarıda problemi çözecek golleri bulamadık. İkinci yarıda özellikle rakibimiz erken golü bulunca coşkusu kabardı. Bu anlamda, ikinci yarı bizim için zorlu geçti. Her iki takımın oyuncularını kutluyorum. Özellikle maçın hakemini de kutluyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Mersin İdman Yurdu'nun oyuncusu Nduka Morrısson Ozokwo ise geçen hafta zorlu bir maç oynadıklarını hatırlatarak, Antalya'ya kazanmaya geldiklerini ve bunu da başardıklarını söyledi.

Joseph Boumi da erken golü bulduklarını belirterek, "İkinci yarıda erken golü bulunca, maç yeniden başladı. Futbol her zaman şans işiydi. Bugün şans bizden yanaydı. Bizim için bu 3 puan çok önemliydi" diye konuştu. - Antalya / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title