Haberler

    Moyes'ten Manu Taraftarına Mektup

    David Moyes, Manchester United taraftarlarına gösterdikleri vefa ve sabırdan dolayı teşekkür etti.

    Manchester United Teknik Direktörü David Moyes, taraftarlar için takımın kötü gidişatıyla ilgili bir mektup kaleme aldı.

    İskoç teknik adam, İngiliz basınında yer alan ve Manchester United taraftarlarına gönderilen mektupta, zor geçen bir sezonda takıma gösterdikleri vefa ve sabırdan dolayı taraftarlara teşekkür etti.

    Sezon başında 26 yıl aradan sonra görevini bırakan Sir Alex Ferguson'ın yerine takımın başına getirilen Moyes mektubunda, "Bu görevi kabul ederken benim için bir meydan okuma olduğunun farkındaydım. Ancak geçirdiğimiz bu zor sezon, göreve gelmeden önce tahmin edebileceğim bir durum değildi" ifadelerini kullandı.

    "BU TARAFTAR KESİNLİKLE ÜLKENİN EN İYİSİ"

    Taraftarın Manchester United'a verdiği desteğin kayda değer olduğunu vurgulayan 50 yaşındaki teknik adam, "Old Trafford'daki desteğin yanı sıra özellikle deplasman maçlarında bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımız kesinlikle ülkenin en iyisi. Başarılı bir Manchester United görmeye alışık olduğunuzu biliyorum. Bu zorlu dönemde futbolcularıma ve bana verdiğiniz destek inanılmaz" ifadelerini kullandı.

    Kötü başlanılan sezonun ardından gelecek için taraftara başarı sözü veren Moyes, "Takımınızı kazandığı sırada desteklemek işin kolay yanı. Zor olan, işler kötü giderken sizin yaptığınız gibi takıma muhteşem bir vefa göstermek. Yaşadığımız tecrübeler gelecekte bizi daha iyi ve güçlü bir takım haline getirecektir. Tekrar büyük başarılar elde eden bir takım haline geleceğimize hiç şüphem yok" diye görüşlerini aktardı.

    Manchester United, Sir Alex Ferguson'ın 26 yıllık kariyeri boyunca 38 kupa kazanma başarısı gösterdi. Bu sezon Moyes yönetimindeki "Kırmızı Şeytanlar", ligde 27 maçta 8 mağlubiyet alırken topladığı 45 puanla 7. sırada yer alıyor. Manchester United, Federasyon Kupası (FA Cup) ve Lig Kupası'ndan elenirken, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında da deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'a 2-0 yenilerek tur şansını zora soktu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United David Moyes Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title