Haberler

Mourinho'dan Hakeme "Kilo" Tepkisi

Yeni yılın ilk gününde oynanan Londra derbisinde Tottenham'a 5 3 yenilen Chelsea'nin menajeri Mourinho'nun hakeme "Çok şişmansın, emekli olmalısın" dediği iddia edildi 2012 yılındaki testi geçemeyen İngiliz hakemin test sonuçlarını Alex Ferguson da sormuş ve ceza almıştı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin menajeri Jose Mourinho'nun hakem Phil Dowd'a "Çok şişmansın, emekli olmalısın" dediği iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberde, 1 Ocak'ta oynanan ve Chelsea'nin 5-3 yenildiği Londra derbisinde hakemin hatalı kararlar verdiğini düşünen Portekizli teknik adam Mourinho'nun kontrolünü kaybettiği ve maçın hakemi Phil Dowd'a "Hakem olmak için çok şişmansın, emekli olmalısın. Bize pahalıya mal oldun" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Haberde, 51 yaşındaki Mourinho'nun daha sonra Dowd'un soyunma odasına gittiği ve ikilinin arasının düzeldiği yorumu yapılırken, Portekizli teknik adam, maçtan sonra hakem için "çok yavaş" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Mourinho'nun, aralık ayında oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Southampton maçından sonra yaptığı açıklamada da "takımına karşı kampanya yürütüldüğünü" savunmuştu. İngiltere Futbol Federasyonu, bu açıklamanın ardından soruşturma başlatmış ve Mourinho'dan savunma istemişti.

Bu ay sonunda 52 yaşına girecek İngiliz hakem Dowd'un 2012 yılında hakemlere uygulanan testi geçemediği de basına yansıdı. Manchester United'ın eski menajeri Alex Ferguson, hakem Dowd'un test sonuçlarını açıklanmasını istemiş ve federasyondan ceza almıştı. - London, City of

Kaynak: AA / Spor

Jose Mourinho Chelsea Londra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title