Haberler

Motosiklette Şınav Çeken Maganda Kamerada

Motosiklette şınav çeken maganda kamerada Seyir halindeki motosiklette şınav çekti Motosiklet üzerine ölümüne yolculukTEKİRDAĞ - Tekirdağ İstanbul yolunda bu görüntüleri gören sürücüler şoke oldu.

Motosiklette şınav çeken maganda kamerada

Seyir halindeki motosiklette şınav çekti

Motosiklet üzerine ölümüne yolculuk

TEKİRDAĞ - Tekirdağ İstanbul yolunda bu görüntüleri gören sürücüler şoke oldu. Bir motosiklet sürücüsü seyir halindeyken sürdüğü motosiklete uzanıp şınav çektiği anlar bir başka motosiklet tutkunu tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tekirdağ-İstanbul yolu Marmaraereğlisi yakınlarında hız tutkunu bir motosiklet sürücüsünün seyir halindeyken motosiklet üzerinde yaptığı akrobatik hareketler görenleri hayrete düşürdü. Yürekleri ağza getiren görüntülerde, motosiklet sürücüsü seyir halindeyken motosikletin üzerine yüz üstü uzanarak yolculuk yaptı.

Yetmedi şınav çekmeye başladı

Motosiklet üzerinde yatarak yolculuk yapan şahıs daha sonra bununla da yetinmedi motosiklet üzerinde yatar vaziyette şınav çekmeye başladı. Hiçbir tehlikeye aldırış etmeden motosiklet üzerinde seyir halindeyken şınav çeken motosiklet tutkununun o anları başka bir motosiklet tutkununun kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Yolun ortasında seyir halindeki motosiklette yatar vaziyette şınav çeken motosiklet tutkununun bu halini gören diğer sürücüler ise şoke oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet İstanbul Tekirdağ 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title