Haberler

Motosikletliler bariyer sisteminin değişmesini istiyor

Geçtiğimiz hafta motosiklet kazasında hayatını kaybeden arkadaşları için lokma hayrı düzenleyen Manisalı motosikletçiler Dünya Şampiyonu Motosikletçi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'na çağrıda bulunarak motosikletlilerin kabusu haline gelen bariyer sisteminin değiştirilmesini istedi.

Geçtiğimiz hafta motosiklet kazasında hayatını kaybeden arkadaşları için lokma hayrı düzenleyen Manisalı motosikletçiler Dünya Şampiyonu Motosikletçi ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'na çağrıda bulunarak motosikletlilerin kabusu haline gelen bariyer sisteminin değiştirilmesini istedi.

Manisa'da bir grup motosiklet tutkunu motosiklet kazalarında hayatını kaybeden ve yaralanan arkadaşları hayrına Manolya Meydanında lokma döktürerek, kazalarda ölüme sebep olan 'katil bariyerler' olarak adlandırdıkları bariyer sistemine tepkilerini dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta Dikili otobanında meydana gelen kaza sonrası bariyerlere çarparak hayatını kaybeden 35 yaşındaki Manisalı motosikletçi Ramazan Uyar için bir araya geldiklerini kaydeden ve Manisalı motosikletçiler adına bir açıklama yapan Serdar Kabaş, "Geçen hafta maalesef üzücü bir olay yaşadık. Motosiklet grubumuzda olan bir arkadaşımızı katil bariyer diye adlandırdığımız bariyer sisteminde kaybettik. Bugünkü toplanmamız, hayrımız vefat eden kardeşimiz içindi aslında. Buradan iletmek istediğimiz yetkililere, özellikle de Sayın Milletvekilimiz Kenan Sofuoğlu'na. Artık bariyer sistemlerinin değişmesini, bariyerlerin altına da aynı şekilde bant yapılmasını, motosikletliler için adeta giyotin görevi gören, çarptığımız anda çarptığımız uzvumuzu bıraktığımız bariyer sisteminin değişmesini istiyoruz. Bu yüzden arkadaşlarımızla birlikte böyle bir toplantı düzenledik. Bir hayır yapalım istedik. Yetkililere sesimizi duyurmak için bunu yaptık. İnşallah artık bariyer sisteminin değişmesini istiyoruz" dedi.

Bir diğer motosiklet sürücüsü de taşıt sürücülerinin biraz daha duyarlı olarak aynalarını dikkatli kullanmalarını isterken meydana gelen kazanın sebebinin ayna kullanılmaması olduğunu ve daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Manisalı motosikletçilerin düzenlediği lokma hayrına Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da katılarak destek verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kenan Sofuoğlu Motosiklet AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title