Haberler

Motosikletli Kapkaççılar Tutuklandı

Motosikletli kapkaççılar tutuklandıANTALYA - Antalya'da bir genç kızın hediye edilen 3 bin lira değerindeki cep telefonunu kapkaç yapan motosikletli kapkaççılar tutuklandı.

Motosikletli kapkaççılar tutuklandı

ANTALYA - Antalya'da bir genç kızın hediye edilen 3 bin lira değerindeki cep telefonunu kapkaç yapan motosikletli kapkaççılar tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz Pazar günü Kepez ilçesi Emek Mahallesi ara sokaklarında 19 yaşındaki Emel G.'nin cep telefonunun kapkaç yöntemiyle çalınması üzerine geniş çaplı inceleme başlatmıştı. İlk olarak zanlıların motosikletle bölgeden uzaklaştığı bilgisi üzerine ekipler yakın güzergahlar üzerinde önlemler almış, diğer yandan mahalledeki güvenlik kameralarını incelemişti. İki zanlının Altınova Mahallesi'ne geçtiğini belirleyen ekipler, çalışmalarını burada yoğunlaştırmış, şahıslardan biri sokakta dolaşırken yakalanmıştı. Ardından diğer zanlıya da ulaşıldı. Hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurmaktan sabıkası bulunan Ferhat I.ve Mehmet A. emniyetteki ifadelerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. 2 zanlı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis zanlıların satamadan ele geçirdiği cep telefonunu ise genç kıza teslim etti.

Öte yandan, kapkaç sonrası ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülere Ferhat I.'nın cep telefonunu aldıktan sonra kaçışı, Emel G.'nin ise şüpheliyi kovalaması yansıdı. Mehmet A.'nın motosikletle yavaş yavaş ilerlemesi, hareket eden motosiklete Ferhat I.'nın atlaması saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Kepez 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title