Haberler

Motosikletli Farkındalık

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) organ bağışının önemine dikkat çekmek ve İzmir'in EXPO 2020'ye adaylığına destek vermek amacıyla Ankara'dan hareket eden motosikletliler Muğla'nan Bodrrum İlçesi'ne vardı.'Organ bağışlarımızla umudunu...

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) organ bağışının önemine dikkat çekmek ve İzmir'in EXPO 2020'ye adaylığına destek vermek amacıyla Ankara'dan hareket eden motosikletliler Muğla'nan Bodrrum İlçesi'ne vardı.

'Organ bağışlarımızla umudunu kaybedenlere umut olmak üzere yola çıkıyoruz' sloganıyla etkinliğe katılan motosikletliler, Bodrum Belediye Meydanı'nda, TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ve Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Faysal Şevkatlioğlu'nun da aralarında olduğu topluluk tarafından karşılandı. TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar sportif etkinliklerin yanı sıra sosyal projelere de destek vermeye çalıştıklarını belirterek, 'Bu etkinliğimizde Türkiye'nin üzerinde durulması gereken sorunlarından biri olarak gördüğümüz organ bağışı konusuna da eğilmek istedikö dedi.

Tura katılan motosikletliler arasında yer alan Serdar Demirci ve Alman uyruklu eşi Christina Demirci, etkinlikte yer almaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Motosikletliler daha sonra turun sona ereceği Antalya'nın Kemer İlçesi'ne doğru yola çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Muğla İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title