Haberler

Motosikletli Cumhuriyet Bayramı Kutlaması Renkli Görüntüler Oluşturdu

Motosikletli Cumhuriyet Bayramı kutlaması renkli görüntüler oluşturdu

Domaniç ilçesinde motosikletliler tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı korteji, renkli görüntülere sahne oldu

KÜTAHYA - Kütahya'nın Domaniç ilçesinde motosikletliler tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı korteji renkli görüntülere sahne oldu.

Domaniç Kapalı Spor salonunda düzenlenen Cumhuriyet'in 94. yıl dönümü etkinliklerinin ardından motosiklet ekipleri tarafından 'Demir Atlılarla Cumhuriyet Korteji' isimli etkinlik düzenlendi. Kutlamalara, taksiciler, sivil araçlar ve yüzlerce vatandaş ellerindeki Türk bayrakları ile korteje katıldı.

Domaniç Kapalı Spor Salonunda önünde toplanan 'Demir Atlılarla Cumhuriyet Korteji', törenin bitmesiyle birlikte polis eskortu ile hava şartlarına göre belirlenen güzergahta ellerde Türk bayrakları ile dolaşarak halkı selamladı.

Hayme Ana torunları Domaniçliler, 'Demir Atlarla' tören alanından Hayme Ana Anıtına gelerek önce Hayme Anayı selamladı, ardından da Atatürk Anıtı'na gelerek, burada İstiklal Marşı'nı okudu.

Motosiklet sürücüsü Cengiz Kutluana, "Bizde Demir Atlarımız ile Cumhuriyetimizin 94. yılını kutladık. Bütün motorcu ekiplerimize, kutlamamıza katılan Domaniç halkımıza çok teşekkür ederiz. Bayramımız Türk milletine mutlu, huzurlu ve vatanımız için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Domaniç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title