Haberler

Motosikletle Su Kanalına Uçan İki Arkadaştan Biri Kayıp

Gaziantep’te iki kişinin üzerinde bulunduğu motosiklet, kontrolden çıkarak su kanalına uçtu.

Gaziantep'te iki kişinin üzerinde bulunduğu motosiklet, kontrolden çıkarak su kanalına uçtu. İki arkadaştan biri yüzerek kurtulurken, diğeri akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Olay, Oğuzeli ilçesine bağlı Büyükkaracaören köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarım işçisi olduğu öğrenilen Hüseyin Kılıç (24) ve Ömer Demir (24) çalıştıkları araziden 27 F 0278 plakalı motosikletle ayrılarak köye doğru yola çıktı. Su kanalının yanındaki mucurlu yolda ilerlerken kontrolden çıkan motosiklet su kanalına uçtu. Bir anda kendilerini suyun içinde bulan gençlerden Ömer Demir yüzerek kıyıya ulaşmaya çalıştı. Güçlükle sudan çıkan genç, arkadaşını kurtarmaya çalışsa da çabaları yetersiz kaldı. Bu sırada durumu fark eden başka bir köylü, suda çırpınan Hüseyin Kılıç'ı kurtarmak için boru getirdi, ancak akıntıya kapılan Hüseyin Kılıç gözden kayboldu. Bunun üzerine olay yerine jandarma ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma çevrede güvenlik önlemi aldı. Bu sırada olay yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri suya girerek gence ulaşmaya çalıştı. Gencin motosikletine ulaşan ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Kendi çabalarıyla kurtulan Ömer Demir, su kenarında yalın ayak bir şekilde arkadaşının kurtarılma çalışmalarını büyük bir korkuyla izledi. Üzerindeki şoku üzerinden atamayan genç ve yüzlerce köylü, buradaki çalışmaların sonuçlanmasını bekliyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Kılıç Ömer Demir Oğuzeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title