Haberler

Motosikletin Üzerinden Uçan Genç, Düştüğü Yerden Kalkıp Takla Atan Otomobili İzledi.

Güncelleme:

Çanakkale'de, motosikletin üzerinden uçan genç, düştüğü yerden kalkıp takla atan otomobili izledi. Kavşakta yaşanan feci kazaya karışan sürücülerin burnu bile kanamadı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, motosikletin üzerinden uçan genç, düştüğü yerden kalkıp takla atan otomobili izledi. Kadın sürücü, kavşakta kırmızı ışığı fark etmeyip motosiklete çarparak takla attı. Kavşakta yaşanan feci kazaya karışan sürücülerin burnu bile kanamadı. Facianın teğet geçtiği anlar kameraya yansıdı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde kırmızı ışığı fark etmeyen sürücü, hızla geçtiği kavşaktan dönen motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil takla atarken, motosikletin üzerinden uçan genç ile otomobil sürücüsü kadının burnu bile kanamadı. Dehşet anları iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

MOTOSİKLETTEN UÇUP YERE DÜŞTÜ, BURNU BİLE KANAMADI

Akılalmaz kaza Biga yolu üzerinde yaşandı. Çanakkale istikametinde seyireden, plakası öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü, kavşakta kendisine yanan kırmızı ışığı fark etmeyip, hız kesmeden yoluna devam etti. O sırada kavşaktan 17 KT 808 plakalı motosikletiyle dönen Muzaffer Sölüm isimli genç, otomobilin çarpmasıyla motosikletin üzerinden uçup yere düştü. Otomobilse kontrolden çıkıp kavşaktaki beton kaldırıma çarpıp takla attı. Kazada büyük bir şans eseri burnu bile kanamayan Sölüm, düştüğü yerden ayağa kalkıp takla atan otomobile baktı. Daha sonra kaldırıma oturan gencin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. İhbar sonrası olay yerine gelen 112 sağlık ekibi takla atan otomobilin bayan sürücüsü ile motosiklet sürücüsü genci hastaneye kaldırdı.

''REFLEKS OLARAK, KAZA ANINDA MOTURU BIRAKTIM''

Muzaffer Sölüm, "İnanmak biraz zor oldu, ama çok şükür hiçbir şeyim yok. Babamla hep konuşurduk; kendisi de 3 tane kaza geçirdi. Hep anlatırdı. "Motorla birlikte düşmeyeceksin, motordan ayrılacaksın" derdi. O an onu düşünme şansın yok, ama ben refleks olarak kaza anında motoru bıraktım. Bu sayede motor farklı yere gitti, ben farklı yere ve kurtardık çok şükür. Yeşil bana yanıyordu. Otomobil sürücüsü hanımefendi ışığı da, beni de görmemiş. Bana çarptığını anlayınca kontrolünü kaybedip takla attı. Çok şükür ki ona da bir şey olmadı" dedi.

''YARA ALMADAN KURTULMASI BÜYÜK BİR ŞANS''

Oğlunun hiçbir şeyinin olmamasına bir türlü inanamayan anne Selma Sölüm ise, "Düşündükçe aklım almıyor, bu şiddette yaşanan bir kazada Muzaffer'in yara almadan kurtulması büyük bir şans. Otomobil sürücüsü ışığı ve motosikleti hiç görmediğini söylüyor. Sonuçta ne olursa olsun ışığı görmese de orası bir kavşak, kavşağa yaklaştığında hız kesmesi gerekir" dedi.

Hastaneye gittiğinde oğlunun burnunun bile kanamamış olmasına çok şaşırdığını anlatan anne Sölüm, "Doktorlara hiç mi kırık yok diye defalarca sorduk. Doktor bana, "Abla kırık mı olmasını istiyorsun?" dedi. Doktor bile böyle bir kazanın ardından oğlumun yaralanmamış olmasına şaşırdı" diye konuştu.

Kazadan sonra ifadesi alınan otomobil sürücüsü serbest bırakılırken, tahkikatın davam ettiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çanakkale 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Şah25:

Hatalı olan motorsiklet sürücüsü ve hadi kendi canı kıymetli değil arabadaki insanların suçu ne anlamıyorum . Her önüne gelene ehliyet veriyorlar artık yazık. Trafikte normal bir şekilde araç kullananların suçu ne her önüne gelene ehliyet verilmemeli ....

1
11
yanıtYanıtla
hasan:

kırmızıda geçen araba yalnız, motorcunun suçu değil hatası, arabayı gördüğünde bu kırmızıda geçebilir dikkatli olayım dememesi, yani yolu okuma yok, amatör sürücü deriz bunlara. . . . tamamen şansa kurtarmış motorcu. . .

yanıt3
yanıt0
mine:

ohaa yani one hiz. motorsikletin on tekerine vurmasaydi suan o adam oluydu. suruklenip kurtulmus.

4
1
yanıtYanıtla
Sap:

Kutluyorum bu genç kardeşimizi,,motordan düşüpte ölmemek,,? Bu genç kesinlikle imanlı birine benziyor.

2
3
yanıtYanıtla
saman:

alakasiz

yanıt2
yanıt1
Uzak görüşlü:

Kadın araba sürüyorsa kaçarım. Beni kimse tutamaz :)

2
1
yanıtYanıtla
hakan:

motorcu babasıyla hep konuşurmuş, motoru bırak vs. kaza anlın olan birşeydir, ne bırakması, motordan ayrılamzsın bile, o dediğin tek başına giderken baktın olmayacak düşeceksin o zaman ki oda çok çok ender anlardır, belki atlarsın, mobilette falan olur belki dediğin, adam gibi motorda atlatada görelim, atlaman hata zaten. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Onur:

Araba cok hizli

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title