Haberler

Motosiklet ve bisikletleriyle sağlık çalışanlarına teşekküre gittiler

Güncelleme:

KONYA'nın Beyşehir ilçesinde, motosiklet ve bisiklet severler, koronavirüs salgını sürecinde hastanelerde özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına çiçek vererek, teşekkür etti.

KONYA'nın Beyşehir ilçesinde, motosiklet ve bisiklet severler, koronavirüs salgını sürecinde hastanelerde özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına çiçek vererek, teşekkür etti.

Türkiye Motosiklet Platformu Beyşehir Temsilciliği,  '3 Haziran Bisiklet Günü' nedeniyle  kentteki bisiklet severlerle birlikte, festival alanında bir araya geldi. Ardından birlikte Beyşehir Devlet Hastanesi'ne giderek, koronavirüs salgını nedeniyle özveriyle görev yapan sağlık çalışanları çiçek verdi.

Beyşehir Motosiklet Platformu Başkanı Mustafa Büyükkafalı, "15 dakikalık kısa bir programla hastane çalışanlarımıza, Başhekimimiz ve İlçe Sağlık Müdürümüze teşekkür etmek istedik. Herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız" dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kendir ise bu tür organizasyonların sağlık çalışanlarına moral verdiğini belirtti.

?


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Beyşehir Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title