Haberler

Motorola'da Android One Programına Katılıyor!

Google'ın en hızlı güncelleme sözü verdiği Android One programı genişlemeye devam ediyor. Her ne kadar bir dönem sonlandırılacağı söylense de geçtiğimiz günlerde Xiaomi tarafından yeni bir Android One modeli duyurulmuştu. Android One programının en yeni üyesi Motorola olacak gibi gözüküyor.

Motorola Android One projesine çok yakında katılıyor!

Ülkemizde General Mobile ile yer alan Android One projesi, sunduğu saf Android deneyimi ve hızlı bir şekilde güncelleme alması ile oldukça seviliyor.

Bu bağlamda uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken Xiaomi'nin de ilk Android One modelini duyurmasının ardından Motorola'dan da ilk Android One modelinin sinyalleri geldi.

Well isn't this interesting...

— Evan Blass (@evleaks)

Evan Blass tarafından paylaşılan bir görselde Android One ve Motorola logosunun bir arada yer aldığını görüyoruz. Çift kamera kurulumuyla dikkat çeken yeni model hakkında bildiklerimiz ise oldukça kısıtlı.

Sadece arka tarafını gördüğümüz Motorola'nın Android One modelinin geçtiğimiz günlerde tanıtılan Moto X4 ile benzerliği de gözlerden kaçmıyor. Bu benzerliğin sadece tasarım anlamında mı olacağı yoksa donanım tarafında da devam edeceği henüz bilinmiyor.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Motorola Google Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title