Haberler

Motoplus 2011’de Honda Rüzgarı Esecek

Motosiklet Meraklılarının Sabırsızlıkla Beklediği Motoplus, 24 - 27 Şubat 2011 Tarihleri Arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde Konuklarını Ağırlayacak.

Motosiklet tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan CBR250R'nin yenilenen versiyonu ilk kez MotoPlus 2011'de görücüye çıkıyor. 2011 model CBR250R, CBR'nin yüksek performans, sezgisel yol tutuş dinamikleri ve rakipsiz kullanım kolaylığını 250cc makinesinin doğasında var olan özellikleriyle birleştiriyor.

Hafif ve çok verimli motoruyla, gelişmiş şasisi ve çarpıcı tasarımıyla, çok geniş bir yelpazedeki sürücülere hitap eden CBR250R, yol tutuşu, kararlı ama güçlü motoru ile de motorseverleri etkiliyor. Güçlü sıvı soğutmalı 249.4cm³, üstten eksantrik milli tek silindirli motor ve güçlü torklu dört valf ile çarpıcı hızlanma aracın en önemli özelliklerinden biri...

Modern tam grenaj, Honda'nın tüm koşullarda güvenli fren yapmak için oluşturduğu Kombine ABS Fren Sistemi, hızölçer, takometre, motor harareti göstergesi, çok bölmeli yakıt göstergesi ve kilometre sayacı gibi birçok alanda üstünlükleri olan CBR250R, ergonomik tasarımıyla da fark yaratıyor.

Manevra kabiliyeti mükemmel şasi dengesiyle daha da artırılan 166 kg. ağırlığındaki CBR250R, iki kişiyi rahatlıkla taşıyabiliyor. Tasarımında açık bir şekilde hissedilen Supersports esintisi ile keskin hatlarla tasarlanmış grenaj, motosikletin ön bölümünden arka bölüme kadar devam ediyor. Altı vitesli şanzıman ile donatılan CBR250R, normal sürüş koşullarında 13 litrelik yakıt tankıyla 350km'den fazla yol alıyor.

Gençliğin ve şehrin motosikleti: PCX

Kolay kullanımdan modern görünüme kadar pratik, hızlı ve eğlenceli sürüşler için üretilen 2011 model PCX, gençlerin ilk motorlu aracı olmak için ideal...

Ekonomik avantajları olan ve daha çok büyük silindirli makinelerle anılan modern görünümlü bir 125cc scooter isteyen sürücüler için tasarlanan PCX, fuarın en dikkat çekici modellerinden biri olmaya aday...

Şehrin her köşesine erişebilecek pratik bir gezgin ve tüm günlük işleri yapmak için güvenilir bir araç olarak dikkat çeken PCX, 50 metre mesafeyi yalnızca 5.5 saniyede alırken, yeni Start-Stop sistemi ile yakıttan yüzde 5 tasarruf ettiriyor.

PCX'in yüksek teknoloji ürünü gösterge paneli, çalıştırma sırasında kadranı hareket ettirerek başlayacak olan eğlenceyi hissettiriyor. Kokpitte aynı zamanda motorun yeni Auto-Stop sistemi için bir gösterge, yakıt göstergesi ve diğer pratik göstergeler bulunuyor.

Rahat koltuğunda sürücü için sırt desteği ve geniş bir sele bölgesi bulunan PCX'in sele altındaki, kilitlenebilir depo alanı başka malzemelere de yer bırakarak full-face kaskını içine alıyor. Diğer taraftan daha fazla bagaj alanına gerek duyulduğunda, arka taşıyıcı 26 litrelik bir arka çantayı taşıyabiliyor.

Tam kontrol, rakipsiz konfor: CBR600F

2011'de tam kontrol kavramı, yeni CBR600F ile geri döndü. Supersport'a yakın bir performans seviyesi ve zerafet ile CBR600F, tüm performansı ve stili nedeniyle göze çarpan bir güvenirlik ve yakıt ekonomisi sunuyor.

1987'den beri motosiklet tutkunlarının en çok sevdiği modellerden biri olan CBR600F, 2011 modeliyle tam kontrol kavramını geri döndürüyor. Yeni CBR600F, sportif sürüş becerilerini geliştirmek isteyen yeni ehliyet sahiplerinden çok daha konforlu ve yola odaklı bir sürüş isteyen çok tecrübeli sürücülere kadar pekçok motosiklet sürücüsünü memnun etmek için geliştirildi.

Kompakt, hafif, sınıfının önde giden gücü için 599cc likit soğutmalı 4 silindirli sıralı enjeksiyon motor, motosikletinen güçlü yönlerinden birini oluşturuyor. Prestijli alüminyum Mono-Backbone iskelet zarif, kullanımı kolay ve sportif şasiye katkıda bulunuyor. Ters çevrilmiş ön çatal ve yol tutuş ve rakipsiz çeviklik için alüminyum salıncak ile güçlü, güvenli frenleme için çift pistonlu kaliperi ön disk frenleri de CBR600F'nin ayrıcalıklı yapan unsurlar arasında yer alıyor.

Honda'nın Roma stüdyosunda Valerio Aiello tarafından tasarlanan CBR600F, çok az bakım gerektirme özelliği ile de sahibine, CBR600F'ye sahip olmayı sorunsuz ve eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyor.

En Son SH: SH300i

Benzersiz Sooter estetiğini 21. yüzyıl tasarım ipuçlarıyla birleştirerek tasarlanan yeni SH300i, açık yollardaki gezintiler kadar yoğun şehir caddelerine de adapte oluyor.

Profesyonellere özel tasarlanan ve 2007'de piyasaya sürülmesinden bu yana Avrupa'da caddelerin tamamını kendine bağlayan SH300i'nin 2011 modeli, daha yüksek kalite, çok yönlü yeni tasarım ve ilk defa kullanılan kaliteli deri koltuğuyla fark yaratıyor.

Küçük hacimli bu Scooter, 279.1 ccmotoru, uzun yollarda ve otobanlarda kıvrak yol tutuşu ile rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi sunarak şehir içi ve şehir dışı ulaşım arayan profesyonellerin ideal motosikletiolmaya aday...

SH300i sahip olduğu, çekici 16" alüminyum alaşımlı jantlar, yeni bir iskelet tasarımı ve yenilenmiş süspansiyon sistemleri ile çevik, sezgisel yol tutuş ve rakipsiz yüksek hızlı stabilite ile ön plana çıkıyor.

Öte yandan, mükemmel kontrol ve stabilite için spiral tasarımlı radyal arka lastikler de tamamen yeni olarak dikkat çekiyor. Elektrikli marşlı sessiz ve yumuşak yakıt enjeksiyonlu 4 zamanlı tek silindirli motor ile eğlenceli ve dinamik sürüş deneyimi sunan güç de SH300i'yi farklı kılan özelliklerden...

SH300i'nin bu yeni modeli, caddelerde kendine güvenli ancak abartısız enerji sergileyecek bir tasarıma sahip. Scooter'ın yeni görünümü son derece canlı. Makine klasik scooter orantılarını, modern ve içindeki güçlü performansı hissettiren dinamik çizgilerle birleştiriyor. Görkemli yeni deri koltuk scooter'ın sofistike çizgilerini mükemmel derecede tamamlıyor ve onu diğer scooterlardan kolayca ayırıyor.

Yeni SH300i kendinden önceki modellerdeki tam düz ayak basamağını bulunduruyor ve bu sayede geniş ayak alanı sunuyor. Kademeli koltuk ve mükemmel yerleştirilmiş gidonlar kullanışlı bir sürüş pozisyonu yaratıyor ve ister yürüme hızında ister otobanda olsun rahat bir sürüş sağlıyor. Yeni scooter'ın muhteşem performansının ve kullanışlılığının anahtarı ise onun sıvı soğutmalı, tek silindirli 279.1 cm³ motoru…

SH300i, kompakt boyutları, güçlü performansı ve motorunun kompakt boyutu ile rakiplerine üstünlük kuruyor. Motor 27.2 PS güç ve 26.5 NM tork üretiyor. SH300i, santrifüjlü debriyaj ve otomatik V-Matik şanzıman kullanıyor. SH300i'nin tek silindirli motoru çok az bakıma ihtiyaç duyarken, 9 litrelik yakıt deposuyla 250 km. yol alınıyor.

Sportif ruh: CBR125R Şehir içinde ve virajlı yollarda daha büyük spor motosikletlere has kalite hissi vererek sürücülere zevk veren CBR125R, genç sürücülere kariyerlerinin ilk gününden itibaren sportif sürüş becerilerini geliştirme olanağı sunuyor.

Motosiklet tutkunlarının başlangıç sınıfı olan 125cc'deki güçlü motosikleti CBR125R, yeni modeliyle fuarda görücüye çıkıyor. Sürücülerden gelen daha sportif bir 125cc'lik motosiklet talebiyle ortaya çıkan CBR125R, 2011 modelinde tümüyle yenilenerek yeni nesil sürücüler için ideal ilk spor motosiklet olarak kendini kanıtladı.

CBR125R'nin güçlü, güvenilir ve yakıtta verimli PGM-FI yakıt enjeksiyonlu 124.7cm3 sıvı soğutmalı, tek silindir motoru dikkat çekiyor. Heyecanlı bir kullanım için sportif geometrisiyle hafif, çelik iskelet de CBR125R'yi çekici kılan unsurlar arasında yer alıyor.

Araçtaki konforlu ve kapsayıcı sürüş pozisyonu ile sadece 136.9 kg. olan düşük boş ağırlık, kolay yönlendirilebilir ve kolay kullanılır bir spor motosiklet sunuyor. Heyecan verici bir sürüş deneyimi ve Supersports stili için geniş 130/70-17 M/C arka lastik, gelişmiş çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli ve çarpıcı tam grenaj da 2011 CBR125R'nin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

Lüks Scooter: SW-T600

Şehir içi ve şehir dışı ulaşım ihtiyacına şık bir çözüm sunan SW-T600, ileri teknoloji ürünü olarak ön plana çıkıyor. Sonuç: Geniş hacimli lüks scooter…

Çok yönlü pazara hitap etmek amacıyla özel olarak tasarlanmış yeni geniş kapasiteli ve ileri teknolojiyle donatılmış SW-T600 lüks bir scooter niteliği taşıyor. Tam bir 21. yüzyıl aracı olma özelliğindeki SW-T600, üstün teknolojiyi tasarım ve dinamik mühendislik ile birleştirerek güçlü performansıyla kendi sınıfını da yükseklere taşıyor.

Araçtaki prestijli tasarım ve sofistike detaylar, fark yaratmak isteyenleri hedefliyor. Gelişmiş şasi tasarımı ve süspansiyon sistemleri de muhteşem konfor ve tam bir kontrol sağlayan özellikler arasında yer alıyor.

Araçta ayrıca iki adet full-face kask alabilen geniş koltuk altı bölmesi bulunuyor. SW-T600'deki güçlü kombine hidrolik disk frenleri ABS sistemi ile güvenilir durma gücü sağlıyor. Yakıt enjeksiyonu ve katalitik konvertör sistemleri ise zararlı etkileri azaltıyor ve EURO-3 talimatlarına uygunluk sağlıyor.

Güçlü performansına rağmen, kullanımı kolay olan SW-T600 ucuz, pratik ve güvenilir özellikleriyle ön plana çıkıyor. Yakıt enjeksiyonlu, likit soğutmalı motoru yakıttan tasarruf sağlarken motorun bakımı düşük bir maliyet gerektiriyor.

Öte yandan, özenle tasarlanmış ön siperlik, pratik kullanımı ve şık duruşunun yanı sıra sürücü ile yolcuyu kötü hava şartlarından korumaya yardım ediyor. Optimize edilmiş egzoz sistemi sayesinde, motosiklet göz açıp kapayıncaya kadar şehir trafiğinden kurtulacak hıza erişiyor.

Rahat ve güvenli şasisiyle birlikte muhteşem bir kıvraklık sergileyen SW-T600'de Honda Ateşleme Güvenlik Sistemi (HISS) - her iki orijinal anahtarı olmadan çalıştırmayı imkânsız kılan elektronik bir güvenlik sistemi - standart olarak sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title