Haberler

    Motogp Avusturya Grand Prix'sini Dovizioso Kazandım

    Motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu MotoGP'de sezonun 11. ayağı, Avusturya'nın Spielberg kentindeki 4,3 kilometrelik Red Bull Pisti'nde 28 tur üzerinden yapıldı.

    Motosiklet yarışlarının en önemli organizasyonu MotoGP'de sezonun 11. ayağı, Avusturya'nın Spielberg kentindeki 4,3 kilometrelik Red Bull Pisti'nde 28 tur üzerinden yapıldı.

    "Pole pozisyonu"ndaki Repsol Honda'dan Marc Marquez, startın ardından Ducati sürücülerine geçildi. Yarışı lider götüren Ducati'den Jorge Lorenzo, 12. turdaki hatası yüzünden hem Marquez hem de takım arkadaşı Andrea Dovizioso'nun arkasında kaldı.

    Bu noktadan sonra diğer pilotlardan kopmaya başlayan Dovizioso ile Marquez arasında, son viraja kadar süren liderlik mücadelesini, Dovizioso kazandı. İtalyan pilot, 39.43.323'lük derecesiyle bu sezon 3'üncü, MotoGP kariyerinin 5. birinciliğini elde etti.

    0.176 saniye sonra bitiş çizgisini geçen Marquez 2'nci, 2.661 saniye gerisindeki bir diğer Repsol Honda pilotu Dani Pedrosa ise 3. oldu.

    Puanını 158'e çıkaran Dovizioso, şampiyona lideri Marquez ile arasındaki farkı 16 puana indirdi. Bu iki ismi, 150 puanla Movistar Yamaha'dan Maverick Vinales izledi.

    Sezonun 12. yarışı Büyük Britanya Grand Prix'si 27 Ağustos'ta koşulacak.

    PİLOTLAR KLASMANI

    Avusturya Grand Prix'sinin ardından pilotlar klasmanının ilk 5 sırası şöyle oluştu:

    1. Marc Marquez (İspanya) - 174 puan

    2. Andrea Dovizioso (İtalya) - 158

    3. Maverick Vinales (İspanya) - 150

    4. Valentino Rossi (İtalya) - 141

    5. Dani Pedrosa (İspanya) - 139

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Avusturya İspanya Honda Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title