Haberler

MotoGP 21 PC, PS, Xbox ve Switch için duyuruldu

Güncelleme:

Milestone ve Dorna Sports, bu heyecan verici güzel oyunu kullanıcılara duyurarak oyunseverlere süprizini yaptı. PlayStation 5, Xbox Series, Playstation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek olan MotoGP 21 çıkış tarihi de belli oldu.

MotoGP çok gerçekçi, realist bir yarış alanı istiyor. Motordan düşen oyuncu artık hemen piste konumlandırılmayacaksınız, bunun yerine motordan düştüğünüz yerden kalkıp motora tekrar geri binmeniz gerekecek. Fren bu konuda artık gerçekçi bir yere sahip olacak ve kural dışı bir hareket yapılığında tur cezası alabileceksiniz.

MOTOGP 21 ÇIKIŞ TARİHİ

MotoGP 21, 22 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, Playstation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

MotoGP serinin her zamanki oyun dinamikleri üzerinden yola çıkılarak yapıldı. Sürücülerin sistemi için sinir ağı yapak zekası ANNA ve kariyer modlarını buna örnek gösterebiliriz. Kariyer modu artık daha gerçekçi bir oyun modunu gösterecek.

MotoGP 21 PC, PS, Xbox ve Switch için duyuruldu

Oyun PlayStation ve Xbox Series X için iyi bir tasarım konsepti ve 4K çözünürlük 60 kare hızında oyunculara heyecan verici bir oyun zevki sunacak. MotoGP oyunseveler için her detayı düşünmüi durumda ve kullanıcılarına iyi bir oyun çıkartmak için çalıştığını söyleyebiliriz. Ve buna nazaran PlayStation 5'de DualSense detayının dokunsal geribildirim ve içindeki içerdiği oyun detaylarını işlevelerinden yarar sağlanabilecek.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Playstation xbox Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title