Haberler

Mosturoğlu: Tuncay Gitmez

F.bahçeli Yönetici ve Futbolcular, Marmara Üniversitesi'nde Fenerbahçe Birliği'nin Düzenlediği Panelde, Taraftarlarla Buluştu.

F.Bahçeli yönetici ve futbolcular, Marmara Üniversitesi’nde Fenerbahçe Birliği’nin düzenlediği panelde, taraftarlarla buluştu.

Üniversitenin Göztepe yerleşkesindeki spor salonunda gerçekleştirilen panele yöneticiler Şekip Mosturoğlu, Vedat Olcay ve Tahir Perek’in yanı sıra kulüp disiplin kurulu başkanı Tuncer Erdoğan ile futbolcular Can, Kerim ve Olcan katıldı. Mosturoğlu, bir taraftarın, "Tuncay gidecek mi kalacak mı?" sorusu üzerine, "Rahat olun, Tuncay en az sizin kadar Fenerbahçeli. Ben kalacağını düşünüyorum" dedi. Vedat Olcay ise geçen sezon şampiyonluğu kaçırmadıklarını, kaçırıldığını söylerken, futbolculardan Can, kiralık olarak Sivasspor’da forma giyen Gürhan’ın, Galatasaray’a attığı golü hatırlatınca salonda alkış koptu.

ŞAMPİYON F.Bbahçe, Galatasaray maçının hazırlıklarına dün yaptığı neşeli antrenmanla başladı. Futbolcuların oldukça keyifli göründüğü idmanda, sarı lacivertli bir bayan yaptırdığı şampiyonluk pastasını oyunculara ikram ederken, arkadaşları da kaptan Ümit Özat’ı omuzlara alarak havaya attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title