Haberler

Moskova'da Topuklu Ayakkabılarla Yarış

Rusya'nın Başkenti Moskova'da Düzenlenen Topuklu Ayakkabı Koşu Yarışı, Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Topuklu Ayakkabı Koşu Yarışı, renkli görüntülere sahne oldu.

"Glamour" dergisinin sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada, en az 9 santimetre yüksekliğindeki topuklu ayakkabılara sahip Moskovalı bayanlar, başkentin ünlü Ermitaj Bahçesi'ni 'takırdattı'. Moskova mağazalarında ve alışveriş merkezlerinde kullanmak üzere toplam 100 bin rublelik (4 bin dolar) alışveriş çekini kazanacak galibin belirlenmesi için nefes kesen mücadeleye sahne olan yarışmaya, hızına ve dengesine güvenen yaklaşık 80 hanım katıldı.

Yüzlerce başkentlinin coşkulu tezahüratı altında gergin bir mücadeleye sahne olan yarışma, seyircilere neşeli anlar yaşatırken, bazı yarışmacıların dengesini kaybederek düşmeleri ise ilginç görüntüler oluşturdu. Toplam 100 metreyi 12 saniyede koşarak yarışmanın birinciliğini kazanan Mariya Kanarova isimli genç kız büyük sevinç yaşarken, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Oldukça heyecanlıyım. Yarışma heyecanından halen ayaklarım titriyor. Ama yarışmayı kazandığım için çok mutluyum" dedi. Büyük ödüllerin

yanısıra "En istekli koşucu", "En Güzel Bacaklı Koşucu" ve "En Bakımlı Koşucu" ödüllerinin de sahiplerini bulduğu tören, galiplerin topluca fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu arada Topuklu Ayakkabı Koşu Yarışması'nın Moskova dışında St. Petersburg, Novosibirsk, Yekatrinburg ve Samara şehirlerinde de düzenleneceği bildirildi.

(AK-EA-EA-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title