Haberler

    Mortal Shell Beta Testi Herkese Açıldı!

    Güncelleme:

    Playstack ve Cold Symmetry, Mortal Shell oyununu Nisan ayı içerisinde duyurmuşlardı. Dark Souls serisinden esinlenilerek geliştirilmekte olan oyun, PC (Epic Games Store), PlayStation 4 ve Xbox One için geliştiriliyor ve bu yılın üçüncü çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. Yayıncı ve geliştirici de oyunculara çıkışından önce Mortal Shell beta testi ile oyunu deneme şansı sunuyor.

    Bu haftanın başlarında yapılan duyuru ile Mortal Shell için kapalı beta testi süreci başlamıştı. Oyunun resmi sayfasından kayıt yaptıranların arasından seçilen şanslı oyuncuların katılımda bulunabildiği kapalı beta testinde Fallgrim varoşları ve Abandoned Chamber bölümlerinin oynanmasına izin verilmiş ve bir hafta sürmesi planlanmıştı.

    Mortal Shell Beta Testini Kaçırmayın

    Ancak Mortal Shell kapalı beta testi, oyunculardan Cold Symmetry beklentilerinin çok üstünde bir ilgi gördü. Bu durum karşısında Twitter üzerinden bir paylaşım yapan geliştirici stüdyo, beklentilerini aşan bir ilgiyle karşılaştıklarını dile getirdi. Çok fazla kişinin kendisini dışlanmış hissetmesini gerçekten istemediklerini de sözlerine ekledikten sonra, beta testinin herkesin katılımına açıldığını müjdelediler.

    We have some amazing news.

    ??The Mortal Shell PC Beta is NOW OPEN for EVERYONE!

    We expected demand but nothing like this. We really didn't want so many people to feel left out. We're delighted to open the beta for everyone on PC, starting now.

    Link: https://t.co/ezgVcwYGoF pic.twitter.com/hC9g5Ef5eV

    — Mortal Shell (@MortalShellGame) July 4, 2020

    Eğer siz de Dark Souls serisinden esinlenilerek geliştirilmekte olan aksiyon-rol yapma oyununu çıkışından önce denemek isterseniz, Epic Games Store mağazasından açık beta testini indirebilirsiniz.

    Mortal Shell Detayları

    Hikaye, insanlığın çürümekte olduğu yozlaşmış bir dünyada geçiyor. Gizemli Dark Father tarafından verilen emir üzerine dindar destekçilerin gizli yerlerini bulmanız ve sonrasında da zorlu düşmanların üstesinden gelmeniz ve kutsal salgı bezlerini toplamanız gerekecek.

    Tek başınıza hareket edeceğiniz senaryoda, diyarın dört bir yanına saçılmış Mortal Shell adı verilen kayıp savaşçıların ruh kalıntıları olacak. Ele geçirmeniz durumunda da yeteneklerini ve silah bilgilerini elde edebileceksiniz.

    Çatışmaların aynı Dark Souls serisinde olduğu gibi stratejiye dayalı olacağı Mortal Shells oyununda, çizgisel olmayan bir senaryo sunulacak. Haliyle diyarı dilediğiniz gibi gezebileceksiniz. Karşınıza çıkacak olan Mortal Shell'ler ile aranızdaki bağı kuvvetlendirdikçe, doğuştan gelen yeteneklerini de daha iyi kullanabileceksiniz. Geliştirmeler yapabilecek, kılıcınızı asit ile keskinleştirebilecek ve saldırılarınızı güçlendirecek karanlık gizemli yetenekler öğrenebileceksiniz.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Shell Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title