Haberler

    Mortal Shell Açık Beta Sürümü Epic Store'da Yayınlandı!

    Güncelleme:

    Cold Symmetry tarafından geliştirilen ve Playstack tarafından yayınlanan Mortal Shell, bir süredir kapalı beta modunda varlığını sürdürüyordu.

    Cold Symmetry tarafından geliştirilen ve Playstack tarafından yayınlanan Mortal Shell, bir süredir kapalı beta modunda varlığını sürdürüyordu. 2021 yılında tam olarak yayınlanması beklenen oyun, açık beta sürümüne geçti. Mortal Shell'in açık beta sürümü Epic Store'da yayınlandı.

    2021 yılında oyun camiasına girecek olan Mortal Shell, şu anda Epic Store'da oynanılabilir durumda. Oyunu ücretsiz olarak denemek için çok iyi bir fırsat sunan Epic Games, oyunu satın alıp almamanız konusunda sizlere epey yardımcı olacak. Oyunu şimdi denemek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Oyunun konusunu merak edenler için, Epic Store'da şöyle bir açıklama yazılmış: Mortal Shell, paramparça olmuş bir dünyada akıl sağlığını ve direncini test eden, derin bir aksiyon-RYO'dur. Düşmanlarının merhameti yok; hayatta kalmak için üstün farkındalık ve keskinlik gerekiyor. Kayıp savaşçıları ele geçir, gizli kutsal yerleri keşfet ve korkunç düşmanlarla ...

    Mortal Shell dikkat çekici ve kaliteli bir oyun gibi duruyor. Sizde oyunu test etmeyi unutmayın. Oyunun sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    Mortal Shell'in Sistem Gereksinimleri!

    Minimum

    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

    İşletim Sistemi : Windows 7 ve üzeri

    İşlemci: Intel Core i5-4590 or AMD FX 8350

    Bellek: 8 GB RAM

    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 or AMD Radeon R9 290

    Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

    Önerilen

    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

    İşletim Sistemi: Windows 10

    İşlemci: Intel Core i7 or AMD Ryzen 7

    Bellek: 16 GB RAM

    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1070 or AMD Radeon RX Vega 56

    Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    İşletim Sistemi Shell Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title