Haberler

Morales Maç Yaparken Burnunu Kırdı

Bolivya'nın Renkli Lideri Evo Morales'in Hafta Sonunda Futbol Oynarken Burnunun Kırıldığı Bildirildi.

Bolivya`nın renkli lideri Evo Morales`in hafta sonunda futbol oynarken burnunun kırıldığı bildirildi.

Bolivya Devlet Başkanlığı`ndan yapılan açıklamaya göre, cumartesi günü Cochabamba bölgesinin yerel liginde mücadele eden `Bağımsızlık Savaşçıları` adlı takımla birlikte sahaya çıkan Morales, karşılaşmanın 32`inci dakikasında rakip kalecenin faullü hareketi sonrasında bir anda yerde kaldı. 2--2 devam mücadeleyi yarıda bırakmak zorunda kalan Morales, hastaneye kaldırıldı. Burnu kırılan Morales`e, geçirdiği ameliyatın ardından 2 gün istiharat verildi.

Bolivya`nın ilk yerli lideri olan Morales, tam bir futbol tutkunu. Hafta sonlarında sık sık sahaya çıkan Morales bu hafta sonunda da yasama meclisinin açılışı nedeniyle düzenlenecek tören kapsamında aralarında Brezilya Devlet Başkanı Lula Da Silva ve Venezula Devlet Başkanı Hugo Chavez`in de yer aldığı bazı liderlerle sahaya çıkacaktı. Morales`in burnunu kırılması nedeniyle bu maçta forma giymesinin zor olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title