Haberler

Mollabey Yağlı Güreşlerinde Başpehlivan Oğuzhan Tekmen Oldu

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Mollabey Köyü Yağlı Pehlivan güreşlerinde Başpehlivan Oğuzhan Tekmen oldu.

Alaplı Mollabey Köyü Güreş sahasında düzenlenen Yağlı Pehlivan güreşlerinde 15 boyda yaklaşık 300 sporcu mücadele etti. Her boyda kıran, kırana geçen güreşlere halkın ilgisi yoğun oldu. Büyük ilgi gören güreşlerde AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Gülüç Belediye Başkanı Gökan Demirtaş güreş alanında davul zurna eşliğinde tur atarak halkı selamladı.

Oğuzhan Tekmen'in Başpehlivan olduğu güreşlerde 2'inci Armağan Altun, 3'üncü ise Hüseyin Uğuz oldu. Alaplı Mollabey Köyü Muhtarı Erol Öztürk, Mollabeyde bu yıl 2'incisi düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerine halkın büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Mollabey Köyü Yağlı Güreşlerini geleneksel hale getirmek istediklerini anlatan Öztürk, "Bu yıl 2'incisi düzenlenen Mollabey Köyü Yağlı Pehlivan Güreşlerine çevre İl ve İlçelerden gelen yaklaşık 300 sporcu katıldı. Güreş severlerimiz kıran, kırana güreşler izledi. Eksiklerimiz vardı inşallah bundan sonraki yıllarda bu eksikleri kapatarak daha güzel güreşler izleteceğiz. Dört yada beş sene sonra bu er meydanında Tarihi Kıkpınar başpehlivanlarını da izleyeceğiz. Güreşlerimize destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güreşlere, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökan Mustafa Demirtaş, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak AK Parti Alaplı Tekmen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title