Haberler

Modsiad'tan Başkan Şahin'e Teşekkür

Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (Modsiad) Yeni Seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i Ziyaret Etti.

Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (MODSİAD) yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i ziyaret etti.

Tarihi belediye binasındaki ziyarette MODSİAD'ın yeni başkanı Mustafa Yedikardeş, eski adı MOBSİAD olan derneğin isminde değişikliğe gittiklerini belirterek, yeni dönemde sektörün vizyonunu geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in yaptığı hizmetlerle Bursa'nın vizyonunu değiştirdiğini ve ufkunu açtığını ifade eden Yedikardeş, "Başkan Şahin Bursa'nın marka bir kent olması için çalışıyor. Biz de Bursa'nın bu sektörde dünya çapında bir marka olması amacıyla yeni dönemde çağın gerekleri ve mobilya sanayisindeki hızlı gelişmeleri takip ederek, üyelerimize aktaracağız" dedi. Derneğin içeriğine ve adına dekorasyon ifadesini de eklediklerini ifade eden Yedikardeş, "MODSİAD yeni yüzü ve yeni vizyonu ile Bursa'daki mobilya sektörünün fark edilir hale gelmesi için çalışmalarını hızlandırdı. Mobilya sektöründe önceliği eğitime verdik. Sektördeki teknolojik değişimleri yakından takip ediyoruz. Ayrıca dekorasyon konusunda gerekli eğitimlerin alınması için sektöre ön ayak oluyoruz" dedi.

Yedikardeş, 9-13 Mayıs tarihlerinde Mobilya ve Dekorasyon Fuarı gerçekleştirileceğini hatırlatarak, Bursa Fuar Merkezi'ndeki 12 bin metrekarelik alanın 6 bin metrekaresinin dolduğunu kaydetti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, kendisinin de mobilya sektörünün içinden gelen biri olduğunu hatırlatarak, bu nedenle sektördeki sıkıntıları ve yapılması gereken yenilikleri yakından takip ettiğini belirtti. Sektörde yapılmak istenen yeniliklerin gerçekleşeceğine inandığını ifade eden Şahin, "Bu çalışmalar Bursa sanayisi açısından da önemli kazanımlar olacaktır. Hayal ediyorsanız ve hayallerinize doğru gidiyorsanız mutlaka sonuca ulaşır ve başarırsınız. Benim Bursa için hedefim 2010. Bursa 2010 yılında ulaşım sorunları bitmiş, çevresi ile barışık, marka bir dünya kenti olacak. Bu hedef doğrultusunda temellerimizi attık, çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

(MŞ)

20.03.2007 18:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title