Haberler

Modifiye Tutkunları Kırklareli'de Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Pazar günü Festival alanında 100'e yakın modifiye edilmiş araçla ilk buluşmasını yaptı.

Buluşmaya Kırklareli, Keşan, Lüleburgaz, Babaeski gibi çeşitli ilçelerden gelen her yaş ve model araçların bulunduğu buluşmaya Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider'de katıldı.

'Cadde 39 1. Trakya Büyük buluşması' adı altında bir araya gelen modifiye araç meraklıları araçları ile adeta şov yaptı.
Bu yıl ilk kez gerçekleşen etkinliğin gerçekleşmesinde önemli pay sahibi olan Kırklareli Belediyesi'ne modifiye araç sahipleri teşekkürlerini sundu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, etkinliğe katılan tüm araç sahiplerine teşekkür etti.

Gider'' Hepiniz Kırklareli'ye hoş geldiniz. Sizleri Kırklareli'de görmekten öncelikle sayın başkanımız Mehmet Kesimoğlu ve kendi adıma büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Sizlerin bu etkinliğiniz bizim içinde çok önemli bir oluşumdur. Bugün 1. Si düzenlenen etkinliğimizin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Tuning ve modifiye severlerin dikkat etmesi gereken en önemli husus, hız tutkusunu kontrol altına almak ve trafiğe açık alanlarda gövde gösterisi yapmamaktır. Unutulmamalıdır ki yapılacak en ufak bir hata kendi canınızın yanında, başkalarının canına da kastetmiş olacaktır. Tekrardan buraya katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Gider'in konuşmasının ardından, Cadde 39 başkanı Ahmet Çekiç, desteklerinden dolayı bir plaket takdim etti.

Ayrıca, Trakya Cadde39 1. Büyük Buluşması etkinliğinde Güzellik, Desibel ve Basıklık Kategorilerinde yarışan araçlar ödüllerini aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Trakya Bölgesi Kırklareli Lüleburgaz Keşan Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

osman gezici:

''Eziklik'' dalında da ödül verilseydi almayan kalmazdı herhalde. Egzoza boru takmakla modifiye olmuyor canlarım benim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title