Haberler

Modest Fashion Week, Asya'nın Kalbi Jakarta'da Parlamaya Hazır

Güncelleme:

İstanbul, Londra ve Dubai'deki başarının ardından, Modest Fashion Week Jakarta Modest Fashion Week ile Asya'ya da uzandı!

Think Fashion - Modest Fashion Week organizasyonların tescilli marka sahibi - Endonezya'da Markamarie Creative ile işbirliği yaparak 15 ülkeyi, 5 kıtayı bu defa Jakarta'da buluşturuyor! 26-29 Temmuz 2018 tarihinde Gandaria City'de gerçekleşecek olan Jakarta Modest Fashion Week'de, 40 defile, 50 marka standı,söyleşiler ve atölye çalışmalarıyla dolu dolu 4 gün sektör liderlerini ve moda ve severleri buluşturacak!

Modest Fashion Week, Asya'nın Kalbi Jakarta'da Parlamaya Hazır

''Jakarta Modest Fashion Week, #JMFW, 100'e yakın markaya ev sahipliği yapacak. Ülkeler arası ilişkiler kuruyor, bu vizyonumuzu her kıtada gerçekleştirme kiçin çok çalışıyoruz.Güneydoğu Asya çok büyük bir pazar ve bu pazarı moda odağında dünyaya açmak, bölgenin de eşsiz yeteneklerini,sektördeki değer ve yeniliklerini ön plana çıkartmak istiyoruz.'' diyen Modest Fashion Week kurucu ortağı Franka Soeria tüm sektör liderlerini organizasyona davet ediyor.

Modest Fashion Week, Asya'nın Kalbi Jakarta'da Parlamaya Hazır

''Her gittiğimiz bölgede ilkleri gerçekleştirmek ve uluslararası olmamız vizyonumuzun bir parçası. Ülkeler arasında global anlamda işbirliğinin, ticaretinin zor olduğunun bilincindeyiz. Organizasyonlarımızla sınırları aşmak, sürdürülebilir ve kazançlı işbirliklerine zemin hazırlamak temel hedefimiz.

Jakarta Modest Fashion Week, Endonezya'nın en büyük uluslararası organizasyonu ve dünyada ilk Modest Fashion Week satış noktalarının da ev sahibi'' olduğuna dikkat çeken Modest Fashion Week ve Think Fashion kurucu ortağı Özlem Şahin diğer ilkleri de organizasyonda duyuracaklarını belirtiyor.

Modest Fashion Week, Asya'nın Kalbi Jakarta'da Parlamaya Hazır

Fllumae (Amerika Birleşik Devletleri), Adrianna Yariqa (Singapur), Anggia Handmade ( Endonezya ), Anjilla Seddeqi (Avustralya) Huw Roman (Japonya), Zeina Ali (Ürdün), Dilbar (Kırgızistan), Araida (Rusya), Desert Cove (Birleşik Arap Emirlikleri), gibi bir çok ülkeden tasarımcı ve markaya ev sahipliği yapacak Jakarta Modest Fashion Week, Türkiye'nin de öncü markalarına Endonezya pazarını anlatacak.

Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı tarafından bireysel katılımın desteklendiği fuarlar statüsünde yerini alan Jakarta modest Fashion Week, Modanisa, Zühre Pardesü, Yours Truly gibi global vizyona sahip Türk markalarını da ağırlayacak. Zühre Pardesü'nün 1. gün yapacağı özel defile yabancı basın tarafından da izlenecek.

Wardah Beauty - #JMFW resmi makyaj sponsoru tanınmış en tanınmış Endonezyalı tasarımcılarla yapacağı özel kapanış defilesi şimdiden merakla bekleniyor!

Modest Fashion Week, Asya'nın Kalbi Jakarta'da Parlamaya Hazır

Güneydoğu Asya'nın en prestijli mağaza zinciri olan Metro ile anlaşma yapan Jakarta Modest Fashion Week, Gandaria City, Pondok Indah Mall, Plaza Senayan ve Trans Studio Mall Bandung'da bulunan 7 Endonezya Metro mağazasında kendine ait alanıyla dünyanın ilk Modest Fashion Week mağazasına da ev sahipliği yapmış olacak. Metro Mağazası'nın içinde yer alacak #JMFW Satış Noktaları sadece organizasyon katılımcılarına hizmet vereceği gibi, Think Fashion ve Markamarie Creative tarafından başarılı bir işbirliği için sürekli desteklenecek.

''Metro ile yapılan işbirliği Jakarta Modest Fashion Week'in sadece bir organizasyon değil, onun daha da ötesinde olduğunun bir kanıtı. Tasarımcı ve satın almacılar arasında işbirliğinin sağlanması bizim için en kritik nokta.'' diyen Franka Soeria'ya Markamarie Creative kurucusu İsmail Semin şunları ekledi: '' Uluslararası markaları Asya pazarında üretimden pazarlamaya kadar desteklemek için hazırız. Uluslararası dinamikleri ve zorlukları bildiğimiz için markalara en optimum yolu sunduk.''

Modest Fashion Week, Asya'nın Kalbi Jakarta'da Parlamaya Hazır

Jakarta Modest Fashion Week'de dünya basını tarafından ilgiyle izlenen bir diğer ilgi çekici içerik ise '' Engelliler için Düşle ve Tasarla / Dream & Design for Disabilities '' projesi. Türkiye, Almanya ve Endonezya'da engellilerle beraber yapılan atölye çalışmalarında ortaya çıkan tasarımlar Jakarta Modest Fashion Week'de podyumda yerini alacak ve ve koleksiyonun parçaların satışı ile 3 ülkeden 3 engelli modasevere tekerlekli sandalye hediye edilecek. Dünya nüfusunun %15'nin engelli olduğuna dikkat çeken Think Fashion kurucu ortağı Özlem Şahin, modanın kapsayıcı olması gerektiğini vurguladı.

Think Fashion ve Markamarie Creative tarafından organize edilen Jakarta Modest Fashion Week, Endonezya Cumhuriyeri Dış İşleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı, Gandaria City (Mekan Partneri), Wardah Beauty (Makyaj Partneri), Metro Mağaza Zincirleri (Satın Alma Partneri), Indonesian Fashion Chamber (IFC), Indonesian Fashion Designers Council (IPMI), Indonesia Chamber of Commerce and Industry (KADIN), Indonesia Young Entrepreneurs Association (HIPMI, Ev Hive , Galena Event, World of Modest, InFive Project tarafından desteklenmektedir.

Vogue Italy, Elle Endonezya, Cosmopolitan Endonezya, NET TV, Haberler.com, Aysha Dergi, Yenikadin.com, Tesetturgiyim.com, Modest Rusya, Basma Magazine, Style of Arabia... gibi 20'yi aşkın medya partneri tarafından desteklenen Jakarta Modest Fashion Week detaylı programını www.jakartamodestfw.com ve www.modestfashionweeks.com üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Moda

Endonezya Kadın Moda Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title