Haberler

Modern Pazarlarda Osmangazi Bir Adım Önde

Güncelleme:

Mustafa Dündar, bölgenin çok yakında modern bir pazara kavuşacağını belirterek, inşaatı devam eden Fatih- Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı'nı işaret etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Fatih- Çiftehavuzlar salı pazarını gezerek esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu. Yoğun sevgi seliyle karşılanan Dündar, pazarcıların da sorunlarını dinledi.

Başkan Dündar, 2012 yazında hizmete açılması planlanan Fatih- Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı'nın hem esnafın hem de vatandaşın yüzünü güldüreceğini söyledi.

Devam eden inşaat çalışmalarını pazarcılarla birlikte inceleyen Başkan Dündar, toplam 6 bin 809 metrekare alanda hayata geçirilen pazar alanı ve yeraltı katlı otoparkının modern mimarisi ve fonksiyonel yapısıyla bölgeye nefes aldıracağını vurguladı.

"Sokak aralarına kurulan pazar yerleri Osmangazi'de çağdaş standartlarda konforlu ortamlara taşınacak" diyen Başkan Dündar, "Pazar alanı ve otoparktan çok daha ötesi olan Fatih- Çiftehavuzlar Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı da inanıyorum ki ilçemize ve bölgemize değer katacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Osmangazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title