Haberler

Model Didem Soydan, Instagram hesabından üstsüz yatak pozunu paylaştı

Güncelleme:

Son zamanlarda verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabından üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı her açıklama ve pozu ayrı olay yaratan ünlü model Didem Soydan, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yatakta çektirdiği üstsüz pozunu paylaştı.

ÜSTSÜZ POZ VERDİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Didem Soydan, günlük yaşantısından kareleri paylaşmaya devam ediyor. Instagram hesabından zaman zaman takipçilerinden gelen mesajları ifşa eden Soydan bu sefer de cüretkar bir fotoğrafını paylaştı. Soydan, cesur pozuna ise "Final notunu düştü. Paylaşımlarını yoruma kapalı olarak yapan mankenin pozuna beğeni yağdı.

Model Didem Soydan, Instagram hesabından üstsüz yatak pozunu paylaştı

BALKONDA ÜSTSÜZ POZ VERMİŞTİ

Paylaşımlarıyla her daim konuşulan Didem Soydan, geçtiğimiz sene Ağustos ayında evinin balkonunda üstsüz poz vererek bunu takipçileriyle paylaşmıştı.

Model Didem Soydan, Instagram hesabından üstsüz yatak pozunu paylaştı

TAKİPÇİSİNİN CİNSEL İÇERİKLİ MESAJINI İFŞA ETMİŞTİ

Erkek takipçilerinden gelen cinsel içerikli mesajları bazen ifşa eden Didem Soydan, son olarak kendisine gelen "Seninle cinsel ilişkiye girmeden ölmek istemiyorum" diyen bir takipçisini paylaşmıştı. Takipçisine cevap vererek mesajları ifşa eden model, sosyal medyada gündem olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Didem Soydan Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

ASLI:

HATUNDA CESARET ÖZGÜVEN TAVAN YAPMIŞ GÜZEL OLDUĞUNU BİLİYOR VE GÖSTERMEKTEN KORKMUYOR HAYRAN KALDIM.

3
36
yanıtYanıtla
MEHMET:

ADİL ABİ NE YAPTIN KENDİNE ???? ADIN NİYE ASLI OLDU ???????

yanıt1
yanıt0
Fuat abi:

Sende göster tutanmı var

yanıt2
yanıt0
Fuat abi:

Sende göster tutanmı var

yanıt5
yanıt0
Brütüs:

Alev topuna dönmüş. Merhaba desen, taciz diye ortalığı yıkar.

29
5
yanıtYanıtla
Neron:

KES LAN TATAVAYI LAVUK

yanıt6
yanıt19
SEZAR:

Brütüse katılıyorum, saati veya yol sorduğumuz kızların sanki asılıyormuşuz gibi trip yaptığını o kadar çok gördük ki bu memlekette...

yanıt11
yanıt2
ayip ayip:

ne kadar seviyorsunuz bu kamilleri meşur etmeyi. memlekette insan mı kalmadı

27
3
yanıtYanıtla
HELAL BE:

ADAMSIN

yanıt0
yanıt0
Felsefik:

azmış ile kudurmuşa çare yok ne diyim aradığını bulur umarım

25
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title