Haberler

Modanisa demokrasi nöbetinde

Güncelleme:

Darbe girişimine tepkiler tüm Türkiye'de artarak devam ediyor. Sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve özel sektör darbeyi lanetleyen bildirilerle hain girişime karşı çıkıyor.

Türkiye'nin önde gelen tesettür giyim markası Modanisa da devlete, hükümete, demokrasiye ve milli iradeye karşı yapılan hain darbe girişimini nefretle kınayarak Üsküdar meydanında çalışanlarıyla birlikte demokrasi nöbeti tuttu. Ayrıca müşterilere gönderilen tüm paketlere "Hakimiyet Milletindir" stickerları eklendi.

Darbe kalkışmasına karşı tepkiler tüm Türkiye'de artarak sürüyor. Ülkenin dört bir yanında darbeye karşı demokrasi nöbetleri tutulurken, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, özel kurum ve kuruluşlar darbe girişimini lanetleyen bildiriler yayımlıyor. Tesettür giyimin online markası Modanisa da hain darbe girişimini nefretle kınadıklarını belirterek Üsküdar meydanında çalışanlarıyla birlikte demokrasi nöbeti tuttu. Ayrıca müşterilere gönderilen tüm ürünlerde milli iradeye vurgu yapan "Hakimiyet Milletindir" stickerları kullanıldı.

"MİLLETİMİZİN DEMOKRASİYE OLAN BAĞLILIĞI DARBEYİ BERTARAF ETTİ"

Modanisa'nın devlete, hükümete, demokrasiye ve milli iradeye karşı yapılan hain darbe girişimini nefretle kınadığı bildirisinde şu ifadelere yer verildi: "15 Temmuz 2016 akşamı, Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik, birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan ve demokrasimizi alenen tehdit eden bir darbe girişimi ile karşılaştık. Bu kanun dışı müdahale, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığının, hükümetinin, tüm muhalefet partilerinin ve medya organlarının yanı sıra vatandaşlarının gösterdiği direnç ve demokrasiye olan bağlılığı sayesinde bertaraf edildi. Demokrasiye sıkı sıkıya bağlı kalma yolunda hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımız için derin üzüntü içerisindeyiz. Memleketimizin bu zorlu zamandan daha da güçlenerek çıkacağına inanıyoruz."

"CANLARI PAHASINA DURUMA EL KOYDULAR"

Modanisa yönetimi yaptığı basın açıklamasında ayrıca "Milletimize yönelik hain saldırıyı şiddetle lanetliyor, darbe girişimini önleyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a, canları pahasına duruma el koyan halkımıza ve birlik içinde milli iradeyi kahramanca sergileyen Emniyet Teşkilatımız ile Türk Silahlı Kuvvetlerimize teşekkür ediyor, şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Demokrasi nöbetindeyiz!

Modanisa'nın başından beri Türkiye'yi tüm İslam âleminde temsil etmek üzere hizmet verdiğinin belirtildiği açıklamada, her zaman demokrasiden yana tavır konulduğu ve bundan böyle de demokrasiye olan inancın ve desteğin devam edeceği kaydedildi. Modanisa yönetimi ve çalışanları "Destek için biz de Üsküdar meydanında demokrasi nöbetindeyiz. Tüm halkımızı da burada millet iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz" diyerek demokrasi nöbetinde buluşma çağrısı yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Üsküdar Moda Güncel Haberler

title