Haberler

Modanın Kalbi Antalya'da Atacak

Güncelleme:

Antalya'nın en büyük alışveriş merkezi Özdilekpark moda tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Antalya'yı moda merkezi yapmaya hazırlanan Özdilekpark AVM, geleneksel hale getirmeye planladığı moda etkinliği Özdilekpark Fashion Week'in ilkini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Son günlerin önemli modacılarından Hakan Akkaya'nın defilesi ile başlayacak olan moda haftasında, moda ile ilgili pek çok önemli isim gerçekleştirecekleri workshop çalışmaları ile Özdilekpark Fashion Week'e renk katacaklar.

Fashion Week, Şenay Akay, Ece Gürsel, İpek Tanrıyar, Şenol İpek, Irmak Atuk, İlknur Soydaş ve Ayça Kuru gibi ünlü mankenlerin yer alacağı Hakan Akkaya'nın defilesi ile 7 Nisan 2012, Cumartesi günü başlayacak. "Burada moda var" sloganıyla bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceği moda haftasının kapanışı Grup Seksendört'ün konseri ile yapılacak.

Saç aksesuarları uzmanı Nur Toktay bu yazın en moda aksesuarlarını, stil ve alışveriş danışmanı Tülin Kermen ise sezonun trendlerini ve alışveriş tüyolarını katılımcılarla paylaşacak. Fashion Week'in bir başka gününde Hülya Karaosman ile takı tasarımı yapma fırsatı yakalarken, ilişki koçu Cansu Yağız'dan sevgilinizi mutlu etmenin ipuçlarını öğrenme şansı yakalayacaksınız.

7-14 Nisan tarihleri arasında Antalya Özdilekpark AVM içerisinde düzenlenecek Özdilekpark Fashion Week kapsamında Mısırlı Ahmet ritim şovuyla, DJ'ler ve gruplar ise müzik ve dans performanslarıyla Antalyalıları coşturacak. Antalya halkının ücretsiz olarak katılacağı Fashion Week etkinlikleri, 14 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da yapılacak Grup Seksendört imza töreni ve akustik konseri sona erecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Akkaya Antalya Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title