Haberler

Moda&sosyete

YENİ HEDEF SOSYETİK İSİMLER!

Bugün bol başlıklı, bol görselli bir yazı sizleri bekliyor. Moda haftasının malzemeleri harca harca bitmiyor. Daha gelecek haftalara bile yetecek kadar konu çıkabilir. Sizlere güzel birkaç dakika yaşatacağımı umuyorum ve hepinizin, geçmiş olsa bile Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

Son dönemde birçok firmanın, sosyetenin moda ve stil anlamında öne çıkan isimleriyle çalışması pek revaçta. Mango defilesinin evsahipliğini Aslı Şen'in yapması, Desa'nın yeni koleksiyonunu geçenlerde Begüm Şen ile düzenlediği özel bir davetle tanıtması, Zela Mücevherat'ın Siren Ertan ismiyle koleksiyon çıkarması gibi birçok örnek mevcut. Bu modaya son örnek de Gül Saygı'nın adl'in Love My Body markasına 'My Touch' ismiyle 70 parçalık bir kapsül koleksiyon hazırlaması... Saygı, koleksiyonun tüm aşamalarıyla yakından ilgilenmesinin yanı sıra modelliğini de yaptı. Her kadının dolabında bulunması gereken parçaların yer aldığı koleksiyon, farklı birçok stili barındırdığı gibi malzeme ve renk olarak da epey zengin. Koleksiyonu tüm Love My Body mağazalarında bulabilirsiniz.

HAFTANIN PİŞTİSİ

MyBestFriends elbiseleriyle Beyza Arslan ve Burcu Karabacak pişti köşemin misafirleri. İkisi de hoş görünüyor. Hele Burcu Karabacak'taki olumlu değişimleri keyifle takip ediyorum. Eskinin ağır frapan havasından güzel bir şekilde sıyrıldı. Yeni saç modeli, rengi ve dozunda makyajıyla çok hoş. Chanel clutch'ı iyi seçim. Aynı şekilde Beyza Arslan da şık görünüyor. Keşke boynundaki fuları olmasaymış da elbisenin yaka ve omuz detayları ortaya çıksaymış. Lakin Chanel lego çantası ve yürümesi feci zor Balenciaga stilettolarıyla son derece başarılı aksesuvar seçimlerinde bulunmuş. Bu Chanel lego çantalarda sıkı bir bekleme listesi olduğunu ve etiketinde 9 bin 900 dolar yazdığını da belirteyim.

HAFTANIN KAZANANI

Bu hafta elimizde iki adet beyaz renkli tulum var. Özge Ulusoy'unki Gülnur Güneş imzalı, Işıl Reçber'inki ise Nihan Buruk... İkisi de son derece alımlı, güzel ve fit kadınlar. Özge Ulusoy'un tulumu üstünde nefis duruyor, Işıl Reçber'inki ise iki beden büyükmüş havası vermiş. Ulusoy'un, tulumunun rengi ve kesimiyle uyumlu makyaj ve saç modeli kusursuz. Reçber bu konuda yine iddialı ama abartılı. Bu tarz, paçaları dar tulumların altına sandalet ve babet bile olur ama bu denli platformlu ayakkabı modeli olmaz. Kısaca; karşılaşmanın galibi çoktan bellidir.

HAFTANIN EVET'LERİ

Tuğba Belözoğlu az görünür ama göründü mü her zaman hayran bırakır. Kısa paçalı deri pantolonu, ceketi, stilettoları ve clutch'ı çok hoş. Ceket daha canlı bir renkte olsaymış çok daha hoş olabilirmiş. Doğal saçları ve sade makyajıyla son derece klas bir şıklık ve güzellik içinde.

Ahu Yağtu'nun tarzı olan zengin doku ve kesimli etek üstüne basic gömlek ya da tişört; en sevdiğim kombinlerden biridir. Ahu Hanım, hareket kattığı kısa saçlarıyla da çok hoş bir şıklık içinde.

Demet Şener Kutluay, her zamanki pantolon-gömlek ya da tişört kombini yerine bu sefer sade kesimli bir elbise giymiş. Elbiseyle güzel bir ahenk yakalayan bordo, Gianvitto Rossi marka stilettolarıyla çok hoş görünüyor. Sade makyajına da bayıldım.

HAFTANIN HAYIR'LARI

Ece Gürsel'i bir gün şık görebilecek miyim acaba? Neon renkler hiç bu kadar kötü görünmemişti. Demode saç ve makyajıyla, ne giyse roket hızıyla havasını aşağı çekiyor. Neden sadece ünlü bir model olduğunu anladığı gün, zevkinde değişiklikler yapacağına eminim.

Azra Akın'ın üstündekinin ne olduğunu anlamak imkansız. Sıra dışı ve farklı olacağım diye saçmalamak nedir diye merak edenleriniz varsa, işte size en alasından güzel bir örnek. Caanım kız harcanmış gitmiş.

Ayşe Kucuroğlu, gördüğünüz vintage Chanel ceketini ne zaman giyse, yüzümün ekşimesi garanti. Neyle kombinlerse kombinlesin, bir türlü olmuyor. Çok renkli çiçekli elbise ayrı telden, ceket ayrı, çorap ve ayakkabı ise apayrı telden çalıyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Love My Body Chanel Londra Moda Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title