Haberler

Mobilya İşine Soyunuyor

Ev dekorasyonuna olan merakıyla tanınan Seren Serengil, kendi tasarladığı eşyalardan oluşacak bir mobilya mağazası üzerinde çalışıyor.

Bir süredir magazin dünyasından uzak duran Seren Serengil, sessiz sedasız yeni işi üzerine çalışıyormuş. Yaratıcı yönünü daha aktif olarak kullanmak isteyen Serengil, mobilyacılığa soyunuyor.

HEPSİ BEMBEYAZ

Evi, sayısız dergi ve gazeteye konu olan ve dekorasyon konusundaki ince zevki nedeniyle sık sık çevresine tavsiyeler veren Serengil, bir mobilya mağazası açmak için kolları sıvamış. Yıllardır kendi evinin eşyalarını yaptırdığı marangoz atölyesiyle anlaşan Serengil, ilk olarak 6 mobilyanın kalıplarını çıkartırmış ve üzerlerinde çalışmaya başlamış. Tamamı beyaz renkte üretilecek olan tasarımların arasında; sehpa, yemek masası, aynalar ve sandalyeler bulunuyor. Serengil, "Birçok arkadaşımın evinin dekore edilmesine yardım ettim ve bu konuda övgüler aldım. Bu konuda çalışmayı seviyorum" diye konuştu. Çağlayan'da 700 metrekarelik bir showroom kiralayan ve bir yandan da 'White House' isimini verdiği mağazasının dekorasyonu üzerinde çalışan Serengil, mağazasını iki ay içinde açacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Seren Serengil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title