Haberler

'Mobil Çözüm'e Tebrik

Kurulduğu Günden Bu Yana Vatandaş Memnuniyetini Kazanarak 1 Yılda Bin 812 Adet İş Yapan Mobil Ekip, 4 Bin 278 Metrekare Parke Taş Döşeme, Bin 76 Metrekare Betonlama, 19 Ton Malzeme Serilmesi, 18 Ton Tuzlama, 2 Bin 873 Adet Oluk Döşeme Gibi İşler Yaparak Halkın Takdirini ve Memnuniyetini Kazandı.

Kurulduğu günden bu yana vatandaş memnuniyetini kazanarak 1 yılda bin 812 adet iş yapan mobil ekip, 4 bin 278 metrekare parke taş döşeme, bin 76 metrekare betonlama, 19 ton malzeme serilmesi, 18 ton tuzlama, 2 bin 873 adet oluk döşeme gibi işler yaparak halkın takdirini ve memnuniyetini kazandı.

İlkadım Belediyesi bünyesinde İlkadım İletişim Merkezi'ne (İLKİM) bağlı olarak görev yapan mobil ekip, beldedeki cadde ve sokaklarda onarım yaparak vatandaşın ihtiyacını hızlı bir şekilde yerine getiriyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kurulduğu günden beri 24 saat görevinin başında olan ekip amiri, usta, 2 işçi ve şoförden oluşan mobil ekibi iş başında ziyaret ederek gösterdikleri bir yılık başarılı çalışma performanslarından dolayı tebrik etti. Vatandaş memnuniyetinin birebir sağlandığı mobil ekibe çok önem veren Başkan Erdoğan Tok, bir yılda yerine getirilen çalışmalarla ilgili ekip amirinden detaylı bilgi aldı. Tok, mobil ekibin 367 günlük çalışma raporunu detaylı inceleyerek ortaya konulan performanstan dolayı memnuniyetini belirtti.

Kurulduğu günden beri vatandaşların taleplerinin seri bir şekilde yerine getirilerek kamuoyunun takdirinin kazanıldığını kaydeden Başkan Erdoğan Tok, "Mobil ekibimiz 24 saat görevi başında. Halktan, mahalle muhtarından veya bizlerden gelen talepleri en geç 48 saat içinde çözüme kavuşturuyor. Verilen işleri seri bir şekilde yerine getiren mobil ekibimiz, İLKİM operatörlerimizden aldıkları notları mobil ekibimize telsiz aracılığıyla bağlantı kurarak iletişime geçiyor. Ekipler alınan notları adreslere giderek vatandaşlarla birebir görüşüyor, istekleri yerinde dinleniyor ve talepleri vatandaş ihtiyacına göre değerlendiriyor. Kimi zaman evde olmayan vatandaşlar mobil ekibimizi vatandaşlarımızı cep telefonlarından arayarak isteklerinin yerine getirildiği söylüyor. Böyle bir çalışmanın ve hizmetin olacağına inanamayan vatandaşlar, yapılan işlerin oldukça seri bir şekilde yerine getirildiğini görünce şaşkına dönüyor ve memnuniyetlerini ifade ediyor. İş yerinden belediyeye isteklerini söyleyen vatandaşlar ise akşama eve döndüklerinde işin yapıldığını fark edince gözlerine inanamıyor. Telefonla vatandaş tarafından gelen istekler en geç aynı gün içinde yapılarak ihtiyaçları karşılanıyor" dedi.

Başkan Tok, vatandaşın beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak katılımcı anlayışla hizmetleri yerine getirdiklerini sözlerine ekledi.

(SAM-SA)

17.10.2007 19:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title