Haberler

Mobese Sistemi Yazın Hizmete Girecek

Burhaniye İlçesinde Kurulması Planlanan Mobese Sistemi İçin İlçede İmece Başlattıklarını Belirten İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil, Sistemi Yaza Yetiştirmek İçin Çalıştıklarını Söyledi.

Burhaniye ilçesinde kurulması planlanan mobese sistemi için ilçede imece başlattıklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil, sistemi yaza yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi.

İlçede bir yıldan bu yana kurulması planlanan mobese sisteminin yaz aylarında hizmete girmesi planlanıyor. Başkan Akova ,15 bin YTL'lik taahhüdünü 30 bin YTL çıkardığını açıklarken, Kaymakam Tütüncü de 10 bin YTL olan taahhüdünü artırma sözü verdi. Mobese sistemi kurmak için ilçede imece başlattıklarını belirten Emniyet Müdürü Metin Sevil, "Şu ana kadar 42 bin YTL toplandı. 150 bin YTL de İçişleri Bakanlığı'ndan geldi. İş adamları da 31 bin YTL taahhüt etti. Kaymakamlık ile Burhaniye ve Pelitköy belediyeleri ile ziraat, ticaret ve esnaf odaları da toplam 90 bin YTL verme taahhüdünde bulunmuştu. Şimdi Kaymakam ve belediye başkanı da taahhütlerini artırdı. Böyle olunca mobese sistemini yaza kadar kurarız. Mobese sistemi kurulduğunda da ilçemizdeki olay sayısı yüzde 50 azalacaktır. Kurulacak sistem de en son teknoloji ürünü olacak" dedi.

(SŞ-OMR) 23.03.2008 17:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title