Haberler

Mobese Projesine Havran Dahil Edilmedi

Balıkesir'in Havran İlçesinde Son Aylarda Artan Hırsızlık Olaylarından Sonra Gündeme Gelen Kamera Sistemi Başka Bahara Kaldı.

Balıkesir'in Havran ilçesinde son aylarda artan hırsızlık olaylarından sonra gündeme gelen kamera sistemi başka bahara kaldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne tayini çıkan Balıkesir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Bandırma'ya gelerek İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aydın, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Bandırma Belediye Başkanı Recep Eraydın ve personelle vedalaştı. Uzunkaya burada yaptığı açıklamada, 2008 yılında Balıkesir'de Mobese 2 projesinin yanı sıra Bandırma, Edremit, Burhaniye ve Ayvalık ilçelerinde de kademeli olarak kameralı sisteme geçileceğini söyledi.

Müdür Uzunkaya, yapılan olan devir teslim töreninin ardından Balıkesir'den ayrıldı. Havran'da iki yıl önce Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdal Önder'in teşebbüsüyle Mobese sistemi gündeme gelmiş, dönemin Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu olayı takip edeceğini ve destekleyeceğini ifade etmiş, Havran Ziraat Odası da yıllık bütçesinden Mobese sistemi için belli bir rakam para ayırmıştı.

(SŞ-MŞ)

28.12.2007 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title