Haberler

Mng Alışveriş ve Yaşam Merkezi Erzurum Türk Oyunları'nın Ana Sponsoru Oldu

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "Türk Oyunları Erzurum'dan Yükselir" sloganı ile, 10-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Erzurum Türk Oyunları organizasyonuna ana sponsor oldu.

MNG Yönetim Hizmetleri'nin Genel Müdürü olan Dr. Aydoğan Süer, "Gençlerin spora yönelmelerini son derece önemli görüyoruz. Türk kültürünün hala arzu ettiğimiz kadar tanınmayan köklü gelenekleri ve sporları da değer verip desteklediğimiz konuların başında geliyor" dedi.

Doğu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, açıldığı günden beri Erzurum'un ticari ve kültürel yaşamına canlılık katıyor. Geçtiğimiz aylarda bölgede daha önce benzeri görülmeyen büyüklükte uluslararası bir alışveriş festivali düzenleyerek İranlı turistleri ağırlayan merkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte minik ziyaretçilerini çok mutlu edecek önemli bir sosyal sorumluluk projesine start verdi. "Bir Hediye Bir Umut" adını taşıyan ve köy okullarındaki eksikliklerin giderilmesi için gerçekleştirilen bu yardımlaşma projesi, Çat Kaymakamlığı ve Çat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde hayata geçirilmişti. Daima kentin geleneksel değerlerine ve şehirdeki yaşam kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmayı hedefleyen MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, son olarak "Gelenekten Geleceğe Uzanan Yolda MNG Yanınızda" parolasıyla önemli bir spor organizasyonuna ana sponsor oldu.

Erzurum, geleneksel sporlarımızı yaşatmaya aday

Geçmişten bugüne kahramanlık hikayeleri ile birlikte anılan ve geleneksel değerlerimize sahip çıkmak konusunda tüm Türkiye'ye örnek olan Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen öncülüğünde, 10-12 Ağustos tarihleri arasında Erzurum Türk Oyunları etkinliğine ev sahipliği yapacak. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Dünya Etnospor Konfederasyonu, İstanbul Okçular Vakfı ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'nun destek verdiği bu önemli organizasyona Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ana sponsor oldu.

Atlı sporlar, güreş, okçuluk ve atlı cirit gibi Türk kültürünün en ilgi çeken spor türlerini içine alan Türk Oyunları etkinliğinde; Aba güreşi, Mas güreşi, Kara Kucak güreşi gibi özel karşılaşmaların yanı sıra Kök Börü müsabakaları da gerçekleştirilecek. Aşkale Yolu'nun 6. Kilometresinde yer alan Erzurum Geleneksel Spor Oyunları alanında buluşacak sporcu ve davetliler, sabah 10'da başlayarak akşama kadar devam edecek müsabakalara katılma şansı bulacaklar. Çocuklara yönelik gösteriler ve el sanatları atölye çalışmasına da yer verilen renkli organizasyonda, akşamları geleneksel Erzurum eğlencelerinden örnekler sunan Kısır Gecesi ve Konser Ekibi de var. Pek çok kültürel etkinliğin yer alacağı bu buluşma, izleyicilere geleneksel sporlarımızı tanıma fırsatı sunarken gençlerimiz için bu sporlar ile tanışma ve belki de geleneksel sporlarımız ile uğraşma ilhamını da sunacak. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title