Haberler

Mizah Dergisi LeMan Nejat İşler'i Arka Kapağına Taşıdı

Güncelleme:

Popüler mizah dergisi LeMan yoğun bakımda tedavi gören ünlü oyuncu Nejat İşler'e acil şifalar diyerek arka kapağına taşıdı.

Haftalık mizah dergisi 'LeMan' bu haftaki sayısının arka kapağından 6 gündür karaciğerindeki bir enfeksiyona oluşan bağlı septik şok ve organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda olan Nejat İşler'e geçmiş olsun mesajı gönderdi.

KAPAKTA SÖZLERİNE DE YER VERDİ

İşler'in resminin yer aldığı arka kapakta oyuncunun, "Fransız Devrimi'ni görmek isterdim, Rus Devrimi'ni yaşamak isterdim. İkinci Dünya Savaşı'nda Hitler'e karşı savaşmak isterdim. Oradaki insanları anlamak isterdim. 80'lerde Diyarbakır Cezaevi'nde olmak isterdim. Yani oradaki insanlarla konuşmak isterdim. Çok haksızlık yapıldı onlara, dünya çapında haksızlık yapıldı. Sadece Türkiye'de değil. 1938-39'larda Yahudi olmak isterdim Almanya'da. Bir yaşamım varsa onu böyle geçirmek isterdim. Kuvvetli hissediyorum kendimi, güçsüzlerin yanında olmak istiyorum. "Ben de varım, beni de öldürün hadi" demek istiyorum" sözlerine de yer verdi.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Nejat İşler Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

ADALETTURGUT257@MYNET.COM:

SEN KENDİNİ MELANKOLİK HAYATA TESLİM ET...SONRA BEN HASTAYIM.. N RESMEN NİYAZİ OLMUŞ ADAM...BENCE NİYAZİ İŞLER OLMUŞ ADAM.TOPLUMA SAĞLIKLI BİR ÖRNEK DEĞİL......NE ERKEK TİPİ OLARAK NEDE AHLAKEN....HA DOSTLARI ARASINDA HOŞ SOHBET YARDIMSEVERE OLABİLİR ONLARA BİRŞEY DİYECEĞİM YOK.AMA GENÇ BİR İNSAN BÖYLE BİR HAYATLA TOPLUM ÖNÜNE ÇIKMAMALIYDI.YİNE DE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM....

12
29
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title