Haberler

Mithat İlhan Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti SİVAS HAFİK belediye başkan adayı olan Mithat İlhan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti SİVAS HAFİK belediye başkan adayı olan Mithat İlhan isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. SİVAS HAFİK ilçesinde toplam 4 aday ile yarışan Mithat İlhan isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti SİVAS HAFİK adayı Mithat İlhan kimdir? AK Parti SİVAS HAFİK adayı Mithat İlhan yüzde kaç oy aldı?

Mithat İlhan Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti SİVAS HAFİK belediye başkan adayı olarak gösterilen Mithat İlhan HAFİK ilçesinde % 44,59 oranında oy almıştır. HAFİK ilçesinde % 44,59 oranında oy olan Mithat İlhan adlı AK Parti adayı toplamda 767 adet oy sayısına ulaştı.

Mithat İlhan Kimdir?

Mithat İlhan seçim sonuçları

Mithat İlhan, 01.03.1966 tarihinde Hafik'te doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Hafik'te tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler ve Davranış Bilimleri Bölümünü bitirdi. 09.12.1988 tarihinde Hafik Müftülüğünde memuriyete başladı.
06.05.1998 tarihinden itibaren de Hafik Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının çeşitli kademelerinde geçici olarak görev yaptı. 30 Mart 2014'te yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Partiden Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen Belediye Başkanı olarak görevine devam etmekte. Evli ve üç çocuk babasıdır.
Mithat İlhan, 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Sivas Hafik Belediye Başkan Adayı oldu.

SİVAS HAFİK ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title