Haberler

MİT Mensubunun Katil Zanlısı Yakalandı

Evinde ölü olarak bulunan MİT mensubu Tahsin Haluk Akter'in katil zanlısı olarak aranan arkadaşı Müfit Ali Tengiz'in Beyoğlu'nda bir eve yapılan baskın ile polis tarafından yakalandığı belirtildi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Yalıkavak Beldesi'nde evinde ölü olarak bulunan MİT mensubu 63 yaşındaki Tahsin Haluk Akter'in katil zanlısı olarak aranan arkadaşı Müfit Ali Tengiz'in akşam saatlerinde Beyoğlu'nda bir eve yapılan baskın ile polis tarafından yakalandığı belirtildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesine bağlı Yalıkavak beldesi Gerişaltı Mevkii'nde 29 mart tarihinde kafasından üç kurşunla vurulmuş olarak ölü bulunan MİT mensubu Tahsin Haluk Akter'i öldürdüğü iddia edilen ve hakkında yakalama emri çıkarılan arkadaşı Müfit Ali Tengiz'in bu akşam saatlerinde polis tarafından Beyoğlu'nda bir eve yapılan baskın ile yakalandığı belirtildi.

İHBAR İLE YAKALANDI

Cinayet zanlısı Tengiz'in, Muğla Jandarma Komutanlığı'na telefonla yapılan ihbarın ardından, bilgilendirme sonucu İstanbul Emniyeti Müdürlüğü ekiplerinin Beyoğlu'nda bir eve yapılan baskınla yakalandığı ortaya çıktı. Tengiz'in yakalandığı üzerinde bir de tabanca olduğu öğrenildi. Tahsin Haluk Akter'in öldürülmesiyle ilgili, olayın görgü tanığı olduğu öne sürelen 23 yaşındaki Tuğba Y. 'nin de İstanbul Polisi'ne ifade verdiği beliertildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Behçet Tufan Turan yaptığı açıklamada Tengiz'in yakalandıktan sonra kimlik tespiti için mahkemeye sevk edileceğini, ardından tatbikat ve yargılanmak üzere Bodrum'a getirileceğini belirtti. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title