Haberler

Mıss&Mr Modelleri Pizza Pizza'da

Pizza Pizza Doya Doya Yaşatıyor

"Doya Doya Yaşa" diyen Pizza Pizza en özel tattaki pizzalarıyla pizza severlere güzelliklerle dolu bir gün sundu. Bu sene İzmir'e ve tüm Türkiye'ye damgasını vuran Miss&Mr Model 2011 Yarışması'na sponsor olan Pizza Pizza yarışmanın 24 finalistini Pizza Pizza'nın İzmir Alsancak'taki merkez restoranında 22 Temmuz Cuma günü saat 13.30'da ağırladı. Güzellerin de tercihi Pizza Pizza oldu.

Türkiye'nin pizzacısı Pizza Pizza, 11 yıldan bu yana geleneksel olarak İzmir'de düzenlenen Miss&Mr Model 2011 yarışmasının geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de sponsorluğunu üstlendi. Pizza Pizza, kamp dönemi öncesi yarışma heyecanını üzerlerinden atmaları; güzel, keyifli bir gün geçirmeleri ve Pizza Pizza'nın birbirinden lezzetli menülerini tatmaları için yarışmanın 24 finalistini, yalnız bırakmadı. 22 Temmuz Cuma günü saat 13.30'da Pizza Pizza'nın İzmir Alsancak'taki merkez restoranını ziyaret eden ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren 24 finalistin de tercihi Pizza Pizza oldu.

İzmir Alsancak'tan yola çıkıp bugün Türkiye'nin yurtdışına açılan tek fast food zinciri olan Pizza Pizza, hayatı doya doya yaşamak isteyenlere çok fazla seçenek ve tat sunarken, gözlere hitap etmeyi de ihmal etmedi. Pizza Pizza Pazarlama Müdürü Tuba Şen'in ev sahipliği yaptığı günde finalistler Pizza Pizza'nın eşsiz pizzalarını tadarken, çok özel anlara da imza attılar.

Pizza Pizza'nın üstün kalite, tarifsiz lezzet ve servis hızı ile kampanya ve ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 sipariş hattı aranabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title