Haberler

Misimovic Kadro Dışı!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam etti.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam etti. Teknik direktör Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcular saat 18.00’de 1 No’lu Antrenman Sahası’nda bir araya geldi. Antrenman ısınma ve germe hareketleri ile başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman topa sahip olma ve pozisyon oyunları ile devam etti. Milli takımlarda yer alan Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ufuk Ceylan, Lucas Neill, Aydın Yılmaz, Mehmet Batdal, Emre Çolak ve Emirhan Ergün takımdan ayrı olarak salonda rejenerasyon çalışması yaptı. Teknik heyet kararı doğrultusunda kadro dışı bırakılan Zvejdan Misimoviç yarından itibaren çalışmalarına A2 takımıyla birlikte devam edecek. Arda Turan fizyoterapist eşliğinde havuz ve saha çalışması yaptı. Milan Baros kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Serdar Özkan ve Serkan Kurtuluş fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Mustafa Sarp ile Lorik Cana’nın tedavisi devam ediyor. Galatasaray, çalışmalarına yarın (19 Kasım Cuma) öğleden sonra saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 30 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title