Haberler

Mirsad Türkcan İyileşmek Üzere

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncusu Mirsad Türkcan, kendisinin uzun süredir takımdan uzak kalmasına neden olan sakatlığının geçmek üzere olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı oyuncusu Mirsad Türkcan, kendisinin uzun süredir takımdan uzak kalmasına neden olan sakatlığının geçmek üzere olduğunu söyledi.

Mirsad Türkcan, sakatlığı sonrası tedavisini yaklaşık 4 aydır Sırbistan'da sürdürdüğünü belirterek, bu konuda kendisine anlayış gösteren takım yönetimine de teşekkür etti.

Sırbistan'da çok yoğun bir tedavi ve çalışma dönemi geçirdiğini aktaran tecrübeli oyuncu, "Hemen hemen bir ay sora takıma dahil olmayı bekliyorum. Çok zor bir sakatlık yaşadım. Özellikle benim gibi 35 yaşındaki bir oyuncu için yaşadığım sakatlığı atlatmak çok büyük sabır, özveri ve çalışma istiyor. Allah izin verirse takıma katılmama kısa bir süre kaldı" diye konuştu.

Beko Basketbol Ligi ve THY Avrupa Ligi için Fenerbahçe Ülker olarak yine iddialı olduklarını aktaran Mirsad Türkcan, Türkiye'de ligin oldukça zorlu olacağını dile getirirken, "NBA'deki lokavt nedeniyle çok sayıda NBA oyuncusunun Türkiye'de forma giyecek olması Türk basketbolu için güzel bir şey. Zaten Türkiye, İspanya ile birlikte Avrupa'nın en güçlü iki liginden biri. Gelen yıldızlarla beraber basketbol Türkiye'de daha da büyüyecektir. Fenerbahçe Ülker olarak bizim hedefimiz THY Avrupa Ligi'nin İstanbul'da yapılacak dörtlü finalinde yer almak ve Beko Basketbol Ligi'nde de yine şampiyon olmak" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title