Haberler

Mirsad: Fenerbahçe Ülker'de Bırakacağım

Beko Basketbol Ligi'nin Son Şampiyonu Fenerbahçe Ülker'in Oyuncusu Mirsad Türkcan, Sırbistan'ın Partizan Takımına Transfer Olacağı Yönünde Basında Çıkan Haberleri Yalanladı.

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Ülker'in oyuncusu Mirsad Türkcan, Sırbistan'ın Partizan takımına transfer olacağı yönünde basında çıkan haberleri yalanladı.

Mirsad, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, “Basketbol hayatımı sonlandıracağım noktaya kadar Fenerbahçe Ülker forması giymek istiyorum” dedi.

Sırbistan'da yayınlanan bir gazete kaynak gösterilerek, kendisinin Partizan'a transfer olmak istediğine dair haberler yer aldığını hatırlatan tecrübeli oyuncu, şunları kaydetti:

"Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Ben yıllarca Fenerbahçe'de oynamanın hayalini kurmuş bir oyuncu olarak, bugün Fenerbahçe Ülker formasıyla mücadele etmekten son derece mutluyum, bundan büyük gurur duyuyorum. Kulübümle maddi manevi en ufak bir anlaşmazlığım yoktur. Fenerbahçe Ülker, başta başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere, yönetimimiz ve tüm camiamızın desteğiyle hem Türkiye'de, hem Avrupa'da hedeflenen başarılara ulaşacaktır. Takımımızın hocası Bogdan Tanjevic de Fenerbahçe Ülker'i başarılara taşıyabilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahiptir. Tanjevic ile hem milli takımda, hem de şu anda Fenerbahçe Ülker forması ile çalışma fırsatı yakaladım ve bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Hakkımda çıkan bu tür yalan haberleri, Fenerbahçe camiası içerisinde huzursuzluk yaratmaya çalışan art niyetli girişimler olarak kabul ediyorum. Taraftarımızdan da bu şekildeki yalan haberlere itibar etmemelerini istiyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title