Haberler

Miroğlu'ndan Sahte Hesap Tepkisi

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, adına sosyal medyada sahte hesap açılmasına tepki gösterdi.

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, adına sosyal medyada sahte hesap açılmasına tepki gösterdi.

AK Parti Milletvekili Orhan Miroğlu yaptığı yazılı açıklamada "Soyismimdeki 'L' harfini büyük 'I' harfi olarak kullanıp veya değiştirip, adıma açılan bir fake hesaptan iki tweet atıldı. ve hesap bu tweetler atıldıktan sonra kapatıldı. Bir haber sitesi bu tweetleri anında habere dönüştürdü. Kaynağını sormadan, soruşturmadan ve sorgulamadan. Bu hesap söz konusu tweetler atıldıktan sonra kapatılmasaydı, yani hesap online kalsaydı, bu şerefsizliği kimin yaptığını bulmak kolay olacaktı. Ama bu düzenbazlar hesabı tweetleri attıktan sonra hemen kapatmışlar. Dolayısıyla yasal olarak bir girişimde bulunmak maalesef mümkün değil" dedi.

"Gençlerin olması gereken yer dağ, değil okuldur"

Mardin'de partisinin seçimleri kazanması için çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Miroğlu, "Yıllardır, hiç bir siyasi gerekçenin Kürt gençlerinin dağa çıkmasını meşru kılmadığını savunuyorum. Bu düşüncelerimin bedelini de en ağır biçimlerde ödemiş bir kişiyim. Yani HDP barajı aşar veya aşmaz, Kürt gençlerinin olması gereken yer okuldur, üniversitedir, fabrikadır, ama asla dağ değildir" diye konuştu.

"Demirtaş tartışmasının tarafı olmayacağım"

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tutuksuz yargılanmasına ilişkin tartışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Miroğlu, şunları kaydetti:

"Siyasetçiler, siyasi tavır ve eylemleri itibariyle kamu vicdanına ve ülkede geçerli yasalara karşı sorumludurlar. Herhangi bir biçimde bu konuda bir ihlalde bulunmuş, kamuoyu vicdanını yaralamış ve kanunları ihlal etmişlerse, demokratik rejimlerde hesap vermeleri ve adil bir biçimde yargılanmaları kaçınılmazdır. Bu bakımdan kendi adıma sorunu sadece Sayın Demirtaş'ı kapsayacak bir tutuksuz yargılanma sorununa indirgenmesi meselesi olarak görmüyorum ve böyle bir tartışmanın da tarafı olmayacağımı ifade etmek istiyorum." - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Orhan Miroğlu Milletvekili Ak Parti Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title