Haberler

Mirkelam Göz Lazer Merkezi'nden Eğitime Destek

Gaziantep Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi eğitime katkı için çalışacak.

Gaziantep Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi eğitime katkı için çalışacak.

Gaziantep Özel Mirkelam Göz Lazer Göz Merkezi Baş Hekimi Dr. Mirkelam, yaptığı açıklamada, cehaletle savaşmanın yolunun eğitime destekten geçtiğini, 22 Aralıkta bir günlük gelirini başlatılan eğitim seferberliğine bağışlayacağını belirtti.

Gaziantep Valisi Erdal Ata'nın başlattığı eğitim seferberliğine destek vermek amacıyla çalışmalara başladıklarını ifade eden Dr. Mirkelam, şunları kaydetti:

"Eğitim hepimizin önceliği olmak zorundadır. Yıllardır gerek Gaziantep gerekse başka illerde eğitime önemli destekler sağladık. Son olarak Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir Halk Eğitim Merkezi inşa ettirerek özellikle yetişkinlere eğitim verilmesi ve eğitim almamış yetişkinlerin gerek örgün gerek yaygın eğitimle topluma kazandırılmasına destek sağladık. Gaziantep Valisi Sayın Erdal Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından startı verilen eğitim seferberliğine destek vermek amacıyla ben ve merkezimizde görev yapan hekimlerimiz Dr. Edip Temizyürek ve Dr. Süleyman Yıldırım, 22 Aralıkta elde edilecek merkez gelirlerimizi eğitime destek olmak amacıyla Gaziantep Valiliği'nin başlattığı eğitime destek kampanyasına bağışlamaya karar verdik.

Amacımız 24 Aralıkta yapılacak olan eğitime destek toplantısı öncesi sadece sanayici ve iş adamlarımızın değil, meslek kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve bütün iş yerlerinin bu oluşuma destek vermesidir. Bilindiği gibi 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluş günüdür ve 24 Aralık cehaletle savaşmanın startının verildiği gün olarak Gaziantep tarihine geçmelidir."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title