Haberler

Ayrılık İddiaları Hakkında Konuşan Lucescu: Bu İş Benim İçin Gurur Meselesi

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Geleceğime ben karar veririm. Bu iş benim için artık gurur meselesi, genç bir grubu bir yere getireceğim." dedi.

A Milli Takım'ın yarın Antalya'da Ukrayna ile oynayacağı özel maç öncesinde Teknik Direktörü Mircea Lucescu takımın kamp yaptığı oteldeki basın toplantısında konuştu.

"GELECEĞİME BEN KARAR VERİRİM"

Lucescu, ayrılık iddiaları hakkında, "Geleceğime ben karar veririm. Yararları olamayacağımı görmesem, inanmasam devam etmezdim. Bu bir gurur meselesi, genç bir grubu bir yere getireceğim. Şu anda işime devam ediyorum ve işimin iyi gideceğine inanıyorum." dedi.

Ayrılık İddiaları Hakkında Konuşan Lucescu: Bu İş Benim İçin Gurur Meselesi

"ULUSLAR LİGİNDE ZOR GRUPTAYDIK"

Milli takıma başarılı oyuncular dahil etmek için yurt içi ve yurt dışındaki maçları izlediklerini anlatan Lucescu, "Biz bu genç ekiple mart ayında başladık ve 7 aylık süreçte beraber oynuyoruz. Uluslar Liginde zor gruptaydık. Rusya ve İsveç dünya şampiyonasından döndü. İkisi de 3 yıldır aynı antrenör, aynı oyuncularıyla devam ediyor. 3 yıldır aynı tecrübeli birbirini tanıyan oyunculardan kurulu iki ekip. Bizden daha tecrübeliydiler. Daha iyi demek gerekir. Daha tecrübeli demek gerekir. 4 maçta da oyuna hükmeden bizdik. Biz sadece konsantrasyon durumundan goller yedik." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mircea Lucescu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

mtt:

Lucescunun ne suçu var kimi oynatsın? malzeme bu elde olan malzemeden anca bu yemek çıkıyor. tüpçü istifa etsin aslında

6
0
yanıtYanıtla
Arslan:

Suçu. . mağlup duruma düşmüşsün, 85 de oyuncu değiştiriyorsun. Belli ki sahada duruma katkısı kalmamış oyuncular var. Hala ne bekliyorsun. .

yanıt0
yanıt0
Vesselam:

Adam hakli beyler dagilin

3
3
yanıtYanıtla
DEFOL GİT:

Geleceğinmi var ulan senin yaşı 73 olmuş, , , yazıklar olsun TFF size kim varsa alayınızın mahvettiniz futbolu

3
2
yanıtYanıtla
BIRAK BU AYAKLARİ:

Adam altı ayda bir maça çıksın onda takım yenilsin alsın paraları ses çıkaran yok bence de hakli

4
0
yanıtYanıtla
ali d.:

eğer lucesku futboldan anlamıyorsa biz hiçbirimiz futbolu bilmiyoruz son izlediğimiz maçta ben şahsen gençleri beğendim tabiki istenilen seviyede değil hiç kimse üç günde dahi meydana getiremez bence doğru yoldalar lucesku yu tartışmam dünyada bu işi en iyi bilen insanlardan birisi herkese saygılar

1
2
yanıtYanıtla
Vatansever:

Adama en az 1-2 sene daha zaman tanimak lazim. . . yep yeni, avrupanin en genc takimini kuruyor. . . bana sorarsaniz, Milli takim 2-3 sene sonra ucar!

1
2
yanıtYanıtla
TEP:

olumsuz eleştiri yapan arkadaşlar iki dakka mantığınızla düşünün. tv yorumcularının gazıyla yazıyonuz. romenler kadar profosyonel davranan ve işini en iyi şekilde yapan bi topluluk görmedim ben almanlardan bile daha iyiler bu konuda. örneğin hagi. filipesku , ilie, eminim diğer takımlara gelmiş rumenlerde bu tipte profosyonellerdir. adamın işini yapmasına müsade edin biraz

2
1
yanıtYanıtla
u mustafa:

Adam 74 yaşına gelmiş. Kendisinde ruh yok ki milli takımda olsun. Kovulmayı bekliyor resmen. Onunla 3 yıllık sözleşme yapanda kabahat. Ona ödeteceksin aslında . Türkiyeyi Bir lig aşağı düşürdün mü evet. Onur mu kaldı. Yarınki hazırlık maçında 10-0 yensen sevinecekmisin lucesku. . . Artısı yok. puanı yok. defol git artık dayak mayak yemeden. . . .

3
0
yanıtYanıtla
istanbul pendik taşlıbayırlı:

aha buraya yazı yorum bu adam boş türbünlere oyayacak boş salonda basın açıklaması yapacak

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title