Haberler

Mircea Lucescu, İrlanda Maçı Sonrası Basın Toplantısına Katılmadı

Güncelleme:

Mircea Lucescu, maç sonunda İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü O'neill'in basın toplantısını uzun tuttuğunu savunarak, duruma tepki gösterdi ve basın toplantısına katılmadı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, özel maçta İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup ettiği maçtan sonra Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu basın toplantısına katılmadı. Lucescu'nun basın toplantısına katılmamasının nedeni olarak, maçtan sonra İrlanda Cumhuriyeti Teknik Direktörü O'neill'in toplantısını uzatması olarak gösterdi. Basın açıklamasını yapmayan Mircea Lucescu, karma alanda bulunan basın mensuplarına maçla ilgili kısa bir açıklama yaparak Antalya Stadyumu'ndan ayrıldı.

"TAKIM İSTEDİĞİMİ YAPTI"

Çok iyi bir maç çıkardıklarını ifade eden A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Ekip istediğimi yaptı ve oyunun tamamen hakimiydi. İlk yarı biraz daha iyiydi. Maç boyunca 9 kez kaleye şut çektik. İkinci yarıy ise oyuncu değişikliklerinden dolayı da birazcık oyunu hakimiyetini kaybettik ama iyiydik. Ben çok mutluyum, böyle devam etmek istiyoruz. Şimdi önümüzde Karadağ maçı var. O da çok önemli, bu akşamki oyunumuzun konformasyonu olarak gelecek maçta da aynı şekilde aynısını yapmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrlanda Cumhuriyeti Mircea Lucescu Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

MERİTHAN:

ŞU ADAMIN YILMAZ HOCADAN NE ÜSTÜNLÜGÜ VAR ANLAMIYORUM YILMAZ HOCA TÜRK DİYEMİ ACABA YADA BAŞARILI OLURDA BÜTÜN TABULARI YIKAR DİYE Mİ PARA BOL NEDE OLSA NEDE OLSA O FIYATLARA O FORMALARI ALAN GARİBİM EMEKÇİ VATANDAŞ COK NEDE OLSA PARA GELİYOR İSTEDİGİNİZ GİBİ AT KOŞTURUN BURNUNUZDAN GELİR SONUÇTA BUNDADA BİR HAK HUKUK VAR YAZIKKKKKKKKKKKKK

7
4
yanıtYanıtla
SEYFETTİN EMMİ:

Adamda yüz yok, ne cevap verecek sorulara ki?. . .

3
2
yanıtYanıtla
Mahmut ertunc:

Bu adam iyi adamm kimse laf etmesin bosuna

2
2
yanıtYanıtla
Çare yılmaz hoca:

Çare yılmaz hoca

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aslında milli takım için oynayan belirli sayıda futbolcu olacak lig takımlarında oynamayıp milli forma için ter dökecek daha fazla randıman alırız senede bir iki hazırlık maçıyla olmaz bu işler adamlar zaten adet yerini bulsun diye oynuyor

0
1
yanıtYanıtla
Moruk:

Uykusu gelmiştir geç oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title