Haberler

Mircea Lucescu ile Yollar Ayrılırsa, İlk Aday Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, eleştirilerin hedefindeki Mircea Lucescu için Mayıs 2019'daki federasyon seçimine kadar bekleyecek. Rumen çalıştırıcı ile yolların ayrılması halinde teknik direktörlük koltuğu için en ciddi adayın Şenol Güneş olduğu iddia edildi.

UEFA Uluslar Liginde Rusya'ya kaybeden Türkiye'nin grubunu lider olarak bitirme şansı kalmadı. A Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu eleştiri oklarını üzerine çekerken, Rumen teknik adamın şu an için görevden alınması söz konusu değil. İşte federasyon cephesinde son durum:

Mircea Lucescu 17 Kasım'daki İsveç maçında kenarda olacak ve ilerleyen periyotta hazırlık sınavlarında tarihi yenilgiler almadığı sürece sezonu tamamlayacak. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Mayıs 2019'daki federasyon seçimine kadar bekleyecek. Yeni seçilecek federasyon yönetimi, tazminatı 2,5 milyon euro olan Lucescu'nun geleceğine karar verecek.

İLK HEDEF ŞENOL GÜNEŞ

Milli Takım'ı gençleştiren ancak sonuçları değiştiremeyen Lucescu ile Mayıs ayında yolların ayrılması kuvvetli ihtimal. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 73 yaşındaki çalıştırıcıyı gönderirse 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri için yerli bir teknik adamla anlaşacak. Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki durumu bu süreçte belirleyici olacak. Şayet, Şenol Güneş siyah-beyazlı kulüp ile yollarını ayırırsa Lucescu'nun halefi için en ciddi aday olarak gösteriliyor.

MİLLİ TAKIMIN ŞANSI RUSYA'YA BAĞLI

Uluslar B Ligi 2. Grup'ta lider olma şansını yitiren Türkiye'nin hala Uluslar Ligi play-offlarına kalma şansı bulunuyor. Lider Rusya'nın EURO 2020 elemelerinde grubunda ilk 2'de yer alıp doğrudan finallere gitmesi halinde, Kasım 2019'da yapılacak Uluslar Ligi play-offlarına grup ikincisi gidecek. Bu nedenle İsveç ile önümüzdeki ay içerisinde oynayacağımız mücadele büyük önem taşıyor. EURO 2020 elemelerinde başarılı olmamız halinde ise Uluslar Ligi play-offlarına katılmamıza gerek kalmayacak.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Şenol Güneş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

KRAVAT:

ŞENOL GÜNEŞ MİLLİ TAKIMA HİÇ AMA HİÇ YAKIŞMIYOR!!!MİLLİ TAKIMA KARAKTERLİ HOCALAR LAZIMDIR. . .

4
8
yanıtYanıtla
Köylü Murtaza:

dünya 3. sü yaptı adam Milli Takımı daha ne yapsın. sonra gelenler ne yaptı ?

yanıt3
yanıt1
TARAFSIZ:

KARAKTER DERKEN???? MİLLİ TAKIM ONUR GURUR MESELESİ GEREKİRSE PARA ALMAM DİYEN BİR İNSAN MI KARAKTERSİZ???

yanıt2
yanıt1
MİLLİ TARAFTAR:

FATİH TERİM GİBİ PARAGÖZ BİR ADAMI BİLE KAÇ KEZ MİLLİ TAKIMA ÇAĞIRDILAR, ŞU ANDA MİLLİ TAKIMI EN ÇOK HAK EDEN HOCA ŞENOL GÜNEŞTİR, BEŞİKTAŞTAKİ MİSYONUDA DOLDU, HOCAMIZI MİLLİ TAKIMIN BAŞINDA GÖRMEK İSTERİZ. PARAYA ÖNEM VERMEYEN TEK SEVDASI VATANI İÇİN MİLLİ TAKIMI BAŞARI ETMEK İSTEYEN BİR DÜŞÜNCE

yanıt1
yanıt0
şenol diye yazılır adam diye okunur:

milli takımda eski milli ruh kalmadı. Paragöz parator egosuyla bu ruhu yok etti. Şenol Hoca zamanında çok düzgün ve milli hırsla oynayan bir takım vardı. Aman milli takımın başına egoist paragöz parator gelmesinde kim gelirse gelsin. Cocuya bile razıyım yeterki o gelmesin. Şenol hoca yakışır bu takıma.

7
4
yanıtYanıtla
KOFTECİ SELO:

parator takımı mahveti şenol adamdır adam siz blmezsiniz

6
3
yanıtYanıtla
Cıvırcık:

Mal Selo, Şenol bile bu takımı kurtaramaz. Unutma başında demirören varsa götünü yğlarsın. demirören federasyon başında durdukça milli takım yine hüsranla devam eder. parator deyi deyi kendini paraya hazmedmişsin mal mal oğlu mal. . .

yanıt2
yanıt2
tiyatrocu şenol:

Fener taraftarları olarak tiyatrocu şenolu , milli takımımızın başında görmek istemiyoruz.

5
4
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Yok artık bu ağlar durur. Bahane çok bunda. Aman ha gelmesin....

4
4
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

YILMAZ VURAL DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM. . DÖVSÜN TOKATLASIN HEPSİNİ. . . . . . .

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title