Haberler

Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'dan Beşiktaş Kampına Ziyaret

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın Antalya kampını ziyaret etti. Şenol Güneş'in Lucescu'ya sarılıp sohbet etmesi dikkat çekti.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Beşiktaş'ın bugün yapılan antrenmanında ziyaretçisi vardı. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, siyah-beyazlıların antrenmanını takip etti. 2002-2003 sezonunda Beşiktaş'la şampiyonluğa ulaşan Rumen teknik adama, Beşiktaş'ın uzun yıllar kaptanlığını da yapan, Mircea Lucescu'nun yardımcısı Tayfur Havutçu da eşlik etti.

ŞENOL GÜNEŞ, MIRCEA LUCESCU'YA SARILDI

Antrenmanın bitmesinin ardından milli futbolcular Mircea Lucescu'ya "Hoş geldin" derken, Beşiktaş'ın Hırvat savunmacısı Domagoj Vida da, Lucescu'nun yanına giden isimlerden birisi oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mircea Lucescu'ya sarıldıktan sonra bir süre sohbet etti. İki isim daha sonra Beşiktaş'ın kamp yaptığı otele giriş yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Mircea Lucescu Beşiktaş Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

KIYTIRIK UZMAN:

BİRİ ERMENİ ASILLI, DİĞERİ ROMANYALI. YANİ İKİSİDE ORTADOKS. RESMEN HESAP, KİTAP YAPIYORLAR. . !

3
5
yanıtYanıtla
Messi:

Sen yahudisin demi kıvro :)

yanıt3
yanıt0
Köylü MURTAZA:

bir insana iftira atmak, haram yemek, hak yemek gibidir. ve dinimizde de diyor ki ; Hak yiyerek gelme !

yanıt0
yanıt0
KIYTIRIK UZMAN:

YAHUDİ OLSAM MAVİ MARMARA PLANINI YAPMAZDIM. MAVİ MARMARA PLANI BANA AİTTİR. GELELİM LUCESCU''YA. MİLLİ TAKIMIN HALİ ORTADA. ŞENOL HOCA İSE O DA ERMENİ ASILLI. BUNUN NERESİ HAK YEMEK. . ?. . . SORUYORUM. . !

yanıt1
yanıt0
seyit sarı:

yorumcularda seviye düşük bilgi sıfır. . . şenol güneş 20 sene yıldız kaleci olarak ts ve milli takım kalesinde harikalar yarattı hocalığıda çok başarılı insan olarak güven veren taktir edilen herkesin mal can güvendiği bir kişilik, şenol hocayı ermeni diye eleştiren ukalaların başarısı ne ? bu cahillere sorun dünya normlarında iki kitap okumuşlarmı yada hak hukuk gıybetin vebalini biliyorlarmı ? kesinlikle hayır. . . lakayıt yorumcuları geciniz. . .

2
1
yanıtYanıtla
Fazlı:

İki bitik hoca , . . . .

2
0
yanıtYanıtla
KIYTIRIK UZMAN:

YÜCE ALLAHÜ TEALA HAZRETLERİ BANA. . . . . NUR''LU GÖZLÜK. . . NİYE HEDİYE ETTİ. . . SEYYİTÇİĞİM SORARARIM SANA. . ???

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title